Reklama:

Proszę Was o szybką odpowiedź (5)

Forum: Padaczka

gość
07-07-2018, 17:52:32

Proszę mi napisać czy ktoś ma przed samym
spaniem zawroty głowy,czasami godzine albo dluzej,choruje na padaczke juz 15 lat,i od 3 miesiecy mam te zawroty glowy,co robić bo od tygodnia nie moge w ogóle usnąć,nie ogladam telewizora,bo myslalam ze moze światła....odpiszcie mi bo moj lekarz neurolog szuka odpowiedzi ale on sam nie wie!!!
A ja chce tylko przespac noc
gość
08-07-2018, 08:53:32

Do tego doszło dzisiaj w nocy lekkie drgawki😢😢😢😢
gość
22-07-2018, 12:54:45

Cześć, napisz jakiego rodzaju masz Epi, ale ja czasami mam. To może być spowodowane przez rózne rzeczy. Za długie siedzenie przed komputerem, oglądanie TV, nerwowe sytuacje (dla każdego takie sytuacje oznaczają co innego bo każdy też inaczej się denerwuje ale generalnie ludzie chorzy na Epi powinni unikać sytuacji nerwowych tym bardziej przed spaniem), nie oglądać filmów które mają w sobie dżą dawkę przemocy i powodują nerwowość. Ponadto wszytko też zależy od leków jakie się przyjmuje, czy było niedawno jakieś przestawienie na inne leki bo to też może powodować zmiany. Każde leki działają inaczej, a tym bardziej leki łączone często mają ciężkie objawy. Czasami może tak być że wzięło się jaki suplement diety lub coś podobnego i to źle oddziałowuje z lekami na Epi które się przyjmuje. Może to kwestia jakiegoś pobudzenia i stresu jakie się przechodzi w danym momencie w życiu. Wtedy też o tym powinno się lekarzowi powiedzieć. Zależy wszystko od lekarza, bo powinien zlecić wszelkie badania aby zobaczyć np.na prześwietleniu co się dzieje i czy encefalograf coś odczyta i czy ty zareagujesz. Tyle lat chorujesz i jednak lekarz powinien zareagować. Ja mam bóle głowy czasami również przed spaniem, często migreny ale nie miałam napadów tfu tfu. Nie wiem skąd jesteś ale jeżeli z W-wy lub okolic to mogę polecić ci bdb. lekarza epileptologa jeżeli być chciała. Na pewno ci pomoże gdybyś miała problemy nadal w obecnej sytuacji. Pozdrawiam i życzę zdrowia.
gość
24-07-2018, 19:35:48

zobacz - https://youtu.be/O_d-PuY1NsM - pomoże
gość
28-07-2018, 08:34:33

Cześć,przepraszam że nie odpisalam od razu ale czasami jestem juz zrezygnowana byłam u neurologa u którego leczę sie kilka dobrych lat,podsunął mi pomysl,abym wybrała się do Endokrynologa,bylam prywatnie i robię badania,może coś wykażą,jakieś hormony(juz nie wiem sama)ale mam nadal to samo co miałam....
Napiszę co mi wyszło z tych badań....a filmów nie oglądam,zadnych stresow nie mam......

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: