Reklama:

prosze podpowiedzcie! (4)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
10-06-2013, 17:26:05

w czwartek czulem dretwienie/mrowienie lewej strony ciala, w piatek tez wiec udalem sie na izbe przyjec w szpiatalu i po ogledzinach neurologa, tk bez kontrastu i rtg szyji nie stwierdzono patologii a jedyny objaw to arizokoria ktora posiadam od grudnia 2012. kazali zglosic sie do neurologa w poradni. w sobote czulem bol glowy ze musialem przykimac w pracy ale to moze przez niewyspanie i zmeczenie. dzisiaj wlasnie tez boli ale z prawej strony kolo skroni i taki uciskajacy jakby... a zaczelo sie rano gdy poczulem takie "cyklu" z prawej strony ale wyzej niz skron i odrazu sie wystraszylem ze mi tetniak peknol... inne objawy to czasem taki stan jakby niewiem co sie ze mna dzieje, tak jakby zaniki pamieci, jak sie poloze lub zamkne oczy to tak jakbym po pewnym czasie myslal nielogicznie o rzeczach calkowicie bez sensu i nagle sie z tego stanu wybudzam i niepamietam o czym myslalem... boje się tetniaka bo raka na tk by chyba wykryli... czekam rowniez na rm ale tez bez kontrastu.
czy to mogą byc objawy przed peknieciem?
czy moglem miec minimalne pekniecie?
gość
10-06-2013, 19:36:13

dodam ze ponad rok temu gdy palilem marihuane mialem tez tak jakby napad padaczkowy lewej strony ciala
gość
10-06-2013, 19:36:53

dodam ze ponad rok temu gdy palilem marihuane mialem tez tak jakby napad padaczkowy lewej strony ciala
gość
12-06-2013, 15:56:13

Może to zwykła padaczka bezdrgawkowa. Ciężko mi gdybać. Lekarze wszystko powiedzą Ci.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
gość
Caspr 2
Czy mając objawy neurologiczne oraz przeciwciała anty-CASPR2 w surowicy można mówić o przypadkowym znalezisku ?
gość
niewydolność żylne?
Witam proszę o wskazówki bo nie wiem co robić od 4 lat brałam tabletki antykoncepcyjne, odstawiłam od około 3 miesięcy i po odstawieniu mam ciągle objawy takie jak, kłucie w brzuchu, kołatanie serca, obrzęk żył na rękach, żyły powiększają się i drętwieją ręce, i nogi nie dam rady spać w nocy,lekarze rozkładają ręce nie znają diagnozy, zaczęłam zdjęcia już nie wiem co robić
szukam miejsca dla taty po zawale i w stanie wegetatywnym , który wciąż jeszcze jest w programie budzikowim ale tylko do sierpnia...
Drodzy Wszyscy! dzień dobry! Nazywam się Joanna, mój tata rok temy 16.05 miał rozległy zawal, był długo niedotleniony, niestety nie wybudził się ze śpiączki, nie odzyskał świadomości; przebywa w programie NFZ budzikowim w Sawicach; niedługo minie rok, prognozy nie są optymistyczne; na jesieni musimy znaleźć mu inne miejsce. jesteśmy z Poznania, tata jest teraz 500 km od nas na Podlasiu, to nas wykańcza.. chcemy znaleźć ośrodek xblziej, wiemy, ze trzeba liczyć się z kosztami... ale czy ktoś w ogole wie o dobrym miejscu w Wielkopolsce? pielęgniarki mwoiac do ZOLu go, a przecież ws tyscy wiemy, ze to wyrok.. chciałabym zawalczyć jeszcze ... proszę, jeśli macie takie doświadczenia lub wiedzę, gdzie mogłabym spawrdzac? pytać? bo nie wiem od czego zacząć....
Reklama:
Reklama:
Reklama: