Reklama:

Prosze o pomoc (2)

Forum: Padaczka

gość
30-07-2012, 14:47:15

Nie wiem czy pisze w odpowiednim dziale bo jestem tutaj pierwszy raz. Otoz mam problem z dretwieniem mojej lewej reki,mam 23 lata i ostatnio starcilam przytomnosc , podczas gdy zdretwiala mi reka, skurcz byl tak silny ze nie moglam nad nim zapanowac, zaczelo sie od silnego pulsowania dloni. Po ocknieciu sie bylam bardzo oslabiona ze straszliwym bolem glowy i wysokim cisnieniem. Lekarz ktory udzielal mi pomocy wykluczyl u mnie epilepje ale mimo tego zostalam przewieziony do szpitala , tam przeszlam badania krwi i serca . Badania te wyszly bez zarzutu. Czy mam sie kierowac sugestja lekarza i traktowac to jako zmiane pogody i braku witam magnezu czy potasu. Bardzo prosze o szybka odpowiedz
gość
30-07-2012, 19:47:17

Witam Cię!
Najpierw musisz pouzupełniać minerały, potas w organizmie uzupełnia się w miarę szybko, trudniej uzupełnia się magnez.
Drętwienie rąk może być przyczyną zmian w kręgosłupie szyjnym.
Czy robili Ci prześwietlenie kręgosłupa?
Żeby stwierdzić, że pacjent jest chory na epilepsję musi mieć po pierwsze zrobione badanie EEG głowy, TK lub RM, ponadto musi być to co najmniej drugi atak, wówczas można podejrzewać epilepsję.
Pozdrawiam Alicja

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: