Reklama:

PROSZĘ O POMOC (6)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
20-06-2008, 06:27:00

witam i proszę o pomoc... od pewnego czasu (dłuższego) odczuwam dziwny ból, umiejscowiony jakby pod kręgosłupem... nie wiem jak mam go opisać... to uczucie jakbym połkoneła coś, a to stanęło by mi w gardle...tylko, że odczuwam to nie w przełyku tylko jakby pod kręgosłupem.
Najczęściej zaczyna się w nocy, i gdy siedzę to nie jest to tak dokuczliwe, ale nie mogę się położyć bo ten ból jest nieznośny... mogę to również porównać...do tego jakby tam zebrało mi się powietrze, jakby bańka z powietrzem która uciska mi kręgosłup/kręgi. Jest to ból na wysokości piersi-dokładnie pomiędzy nimi z tym, że tak jakby od strony pleców.
Bardzo proszę o pomoc, chociaż przybliżenie co to może być... pozdrawiam
Początkująca
20-06-2008, 06:32:00

chciałabym jeszcze dodać, że mam 19lat,[addsig]
mam problem...
gość
20-06-2008, 08:41:00

czy to jest bol uciskowy ..tak straszny ze az oczy na wierzch wychodza brak powietrza nieraz dusznosci nieraz robi sie slabo przy tym bolu sa poty a bol z okolicy miedzy piersiami przechodzi na tyl plecow????jesli tak prosze zrobic usg jamy brzusznej moga byc kamyczki albo piasek w woreczku
gość
21-06-2008, 10:28:00

nie nie mam przy tym duszności. i ten ból nie jest jeszcze tak straszny, że aż oblewają mnie poty.
i zauważyłam, że odczuwam ten ból w nocy przeważnie po tym jak np. wieczorem biorę chłodny prysznic... czy to możliwe, że może to być na wskutek np. wychłodzenia czegoś?
gość
21-06-2008, 15:49:00

mozenerki prosze zwrocic uwage na kolor moczu ..prawidlowy kolor to slomlowy ..jesli jest inny to znaczy lekko zaczerwieniony albo ciut brazowy nieraz bywa czarny jak kawa to swiadczy o chorobie nerek ... i jeszcze czy w nadgarstkach i w kostkach u nog nie ma obrzekow , oraz czy oczy nie sa lekko napuchniete
gość
22-06-2008, 10:43:00

bardzo dziękuje za udzielone mi odpowiedzi. pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: