Reklama:

proszę o pomoc (6)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
07-07-2011, 11:47:44

Witam wszystkich forumowiczów
Prosiłbym o wyjaśnienie mi badania rezonansu.
Dehydratacja i obniżenie wysokości krążków L4/L5 i L5/S1 z towarzyszącymi osteofitami na krawędziach trzonów.
Szerokopodstawna,pośrodkowo-lewostronna przepuklina jądra miażdżystego krążka L4/L5 uciska worek oponowy.
Stan po zabiegu na L5/S1.Tylna,obustronna,lateralizująca w lewo wypuklina krążka L5/S1 uciska brzeżnie worek oponowy oraz modeluje lewy nerw S1 w zachyłku bocznym.
Wąskie oba otwory międzykręgowe L5/S1 oraz lewy otwór L4/L5-modelowane odpowiednie nerwy w zwężonych otworach.
Stożek rdzenia kręgowego prawidłowy.
Z góry dziękuje wszystkim za pomoc.
gość
07-07-2011, 14:47:20

Czy twoj lekarz nie zna sie na odczytaniu wyniku rezonansu czy jest na urlopie?
gość
08-07-2011, 20:11:58

Może należało by zmienić opiekę medyczna na szybszą w dostępie do lekarzy ...

SIGNUM oferuje dostęp do kompleksowej opieki medycznej. Szybko i komfortowo, solidnie, bez kolejek i niekończących się wydatków na lekarzy. 800 placówek
medycznych w całej Polsce. 26 specjalistów, badania laboratoryjne i
diagnostyczne, rehabilitacja oraz wiele innych usług medycznych. Dołącz do zadowolonych
użytkowników SIGNUM.
Wszelkie informacje:
http://www.oferta.***/iwonarusek
Iwona Rusek
irusek@mp3.pl
gość
08-07-2011, 21:16:30

Reklama dzwignia SIGNUM..Pacjenci korzstajcie z Signum . Maja tam podobno zalatwiac szybko , tanio , . Niepokoi mnie to szybko... co nagle to po diable. Ostatnio forum posiada coraz wiecej prywatnych placowek , reklama za darmo..!!!Moze administracja bedzie wylapywac darmowe ogloszenia napedzajace pacjentow i kase niech reklamuja sie w Tvn, i prasie.
gość
08-07-2011, 23:45:32

No ico naganiaczko Iwonko, udalo sie kogos zwerbowac?, bedzie trudno bo macie tylko 26 specjalistow na 800 placowek , ale probuj. Wredna masz fuche , musisz chowac sie na forum, bo wstyd isc na ulice lub do innej przychodni i namawiac do Signum.
a co jest wasza specjalnoscia ? na co lapiecie frajerow?
Moda na rehabilitacje, a zeby byc takim specem wystarczy zalapac jakis 2- miesieczny kurs.
gość
08-07-2011, 23:51:11

Hej Signum ile pacjent moze czekac na wyjasnienie rezonansu. Czeka juz kilka godzin. Naciagacze wy nic za darmo nie zrobicie, ja nie jestem lekarzem , wiec nie moge pomoc , a gdzie wy jestescie???? Hej banda , odpowiadajcie natychmiast, pochowali sie smierdziele , i tylko na reklame chca zlapac a za darmo nie odpowiecie czlowiekowi w potrzebie?. Bandyci , materialisci.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: