Reklama:

Prosba o wypełnienie ankiety (3)

Forum: Choroba Parkinsona

gość
06-03-2012, 17:49:21

Jestem studentką studiów medycznych, na kierunku pielęgniarstwo. Piszę pracę magisterską na temat: ROLA PIELĘGNIARKI W LECZENIU I SPRAWOWANIU OPIEKI NAD PACJENTAMI Z CHOROBĄ PARKINSONA. Zwracam się z ogromną prośbą, do rodzin osób chorych o wypełnienie ankiety, która jest niezbędna do napisania pracy. Ankieta jest anonimowa. Proszę o kontakt mailowy: gagatek1983@op.pl. Z góry serdecznie dziękuję za pomoc.
gość
08-03-2012, 05:41:24

Analizy statystyczne do prac dyplomowych ONLINE
Pełna obróbka danych ankietowych (wykresy, charakterystyki liczbowe, korelacje), analizy statystyczne wyników badań, weryfikacja hipotez, pomoc w statystycznym formułowaniu problemów badawczych.
Pomoc odbywa się wyłącznie drogą elektroniczną, szybko, wygodnie, a co najważniejsze z gwarancją najwyższej jakości świadczonej usługi.
Jestem magistrem matematyki stosowanej, od 7 lat zajmuję się wykonywaniem statystyk do prac, obróbką i analizą danych.
Zapraszam
gg 4593140 globmistrz@tlen.pl
analizy-statystyczne.host77.pl
gość
13-11-2012, 00:36:20

Hej :) jeśli znajdziesz trochę czasu to prosiłabym o udzielenie odpowiedzi na kilka krótkich pytań dotyczącego biopolimerów - SONDAŻ dla pracy magisterskiej. Z góry dzięki :) http://www.ebadania.pl/b45e960fb6699e8a

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Torbiel w okolicy podgnykowej
Czy może ktoś miał usuwaną torbiel w okolicy podgnykowej? Wykonanych wiele rezonansów, ostatnio usg szyi pokazuje, że torbiel raz jest większa raz mniejsza. Nie wiem czy to niedokładność pomiarów wykonujących badanie czy faktycznie zmienia wymiary. Syn chodzi z tym już 5 lat i do tej pory żaden lekarz nie określił się co z tym robić. Ostatni lekarz wykonujący usg stwierdził, że syn musi pójść na operację, nie czekać i to wyciąć. Poczytałam sporo na ten temat i okazuje się, że to poważna operacja a nie wizyta u stomatologa. Jednak żaden lekarz tego nie powie, nie wyjaśni. Czy my trafiamy tylko na takich właśnie lekarzy? Może ktoś mógłby polecić lekarza, szpital etc. komu udało się wyjść bez skutków ubocznych po takiej operacji?
gość
Opis MRI-konflikt
Witam. Od kilku miesięcy cierpię na silne bóle głowy,od pewnego czasu doszły zawroty. Po wykonaniu MRI głowy(w zasadzie wszystko dobrze) na końcu opisu jest : Pętla naczyniowa AICA po stronie prawej- predyspozycja anatomiczna do konfliktu naczyniowo-nerwowego z nn.VII-VIII. Czy jest to coś poważnego? Czy powinnam skonsultować się z neurologiem czy neurochirurgiem?
gość
Tomografia głowy
Witam, psychiatra skierował mnie na tomografie głowy. Mam za niedługo wizytę, na opis trzeba czekać 7 tygodni. Czy jest na tym zdjęciu coś niepokojącego?
gość
Zastawka
Witam.w maju 2024roku.miałem założoną zastawke komorowo-otrzewnową.od tego czasu cisza, i spokój nic mnie nie boli nic się nie dzieje nawet na kontroli żadnej nie byłem bo lekarz powiedział że jak nic się nie będzie działo to nie trzeba przyjeżdzać na kontrolę .czy ktoś ma może tą zastawke dłożej i jak to wygląda u was poproszę o jakieś informacje bo niewjem o co kaman
Reklama:
Reklama:
Reklama: