Witam
Jestem studentką drugiego roku studiów mgr kierunek pedagogika. Obecnie piszę prace mgr na temat ,,dziecko z zaburzeniami padaczkowymi w wieku przedszkolnym i wczesnoszkolnym’’. Na potrzeby mojej pracy muszę przeprowadzić wywiad z rodzicami mających dziecko z zaburzeniami padaczkowymi. Jak wynika z tematu chodzi głównie o dzieci w wieku przedszkolnym – głównie 6 lat oraz wczesnoszkolnym – od I-III, IV klasa – też może być. Czy znalazłby się życzliwy rodzic, chętny podzielić się swoimi doświadczeniami? Chciałabym podkreślić, że wybrany przeze mnie temat nie jest przypadkowy, a wręcz przeciwnie jest mi bardzo bliski. Głównie wybrałam go z tego powodu, że sama od dzieciństwa choruję na padaczkę. Nie tylko chciałabym usłyszeć jakie są Państwa doświadczenia, ale chętnie opowiem o doświadczeniach swoich oraz moich rodziców w związku z pojawieniem się choroby. Jeśli znalazłby się chętny rodzic bardzo proszę o kontakt, a w odpowiedzi napiszę szczegółową instrukcję, jak miałoby to przebiegać. Oczywiście wywiad nie będzie skomplikowanym procesem. Liczę na Państwa pomoc
e-mail: olcia-kika@wp.pl
gg: 35670578
tel: 609557045