Reklama:

profesor Jan Talar (4)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
18-10-2013, 19:13:20

Trzy lata temu moja córka została potrącona przez samochód. Była w śpiączce,nie mówila, nie chodzila, miała czterokończynowy przykurcz,a dzieki metodzie prof. Talara, dziś jest zupelnie samodzielna i kontynuje naukę w szkole średniej. NIE MOGĘ POJĄĆ DLACZEGO JEGO METODY NIE SĄ ROZPOWSZECHNIANE I WPROWADZANE DO METOD REHABILITACJI. Komu zależy na tym aby ludzie cierpieli i nie mieli szans na wyzdrowienie?
Panie Profesorze! Prosimy niech się pan nie poddaje! Wszyscy pana pacjenci i ich rodziny , pana popierają i wspierają pana duchowo, a ci co są panu przeciwni to po prostu nigdy nie mieli nigdy nikogo bliskiego w śpiączce i potrafią tego pojąć co to znaczy?
gość
19-10-2013, 17:27:53

Jak ten profe***k działała w klinice rehabilitacji bydgoszczy jako szef to miał sukcesy bo miał cały oddział takich przypadków ok 40 osób, najchętniej brał młode rokujące osoby, do tego był cały zespół rehabilitantów, pielęgniarek, lekarzy i sanitariuszy którzy się zajmowali 24 h na dobę chorym. My też tak mieliśmy jak mama po udarze dzięki wizycie u profesorka się tam dostała, leżała ponad 4 miesiące ciągle dotowaliśmy by tam jak najdłużej została. Kiedy mój syn po wypadku samochodowym kilka lat po mamie byliśmy u tego profesorka, już nie pracuje w klinice z powodu dotacji. Pojechaliśmy kilka razy, płacąc solidnie, ciągle kazał robić to samo, nawet nie pamiętał na 4 wizycie nazwiska syna w zaledwie 6 tygodni i co, jak syn leżał to leży, dopiero normalna rehabilitacja tylko pomaga. Nie chcę nikogo obrażać bo ma jakieś tam swoje osiągnięcia, ale skoro ta jego metoda jest taka super to czemu nie działa, dlaczego mój syn spi już ponad rok, a profe***k tak mu wrózył dobrze, dlaczego mimo ćwiczenia po 7-9 godzin dziennie to nie działa, ta cała stymulacja dlaczego?? Dlaczego nie otworzył jak Ewa błaszczyk kliniki wybudzeń, przecież to jest mozliwe, starczy kilka miejsc, ludzie by drzwiami i oknami walili, dlaczego to nie działa skoro on twierdzi że dział dlaczego?? Kto mi odpowie na to pytanie, a dodam tylko że moja mama te kilka lat temu nie była wybudzana tą jego metodą a tak się obudziła, bo ją ćwiczyli i pokazywali jak sie nią opiekować, jak do niej mówić, a neurolodzy nie dawali szans bo miała cały mózg zalany krwią. A mój syn miał tylko wałego krwiaka i niewielki obrzek mózgu bez stłuczenia czy uszkodzenia pnia!!!!! Ta jego ostatnia wypowiedz mnie po prostu zbulwersowała, niech cwaniak w końcu otwoży klinikę zabiera te roślinki nie rokujące do siebie i tylko tą swoją cudowną metodą wybudza, a nie krzyczy jakieś oblegi i głupoty.
gość
07-12-2013, 13:32:40

Czy może mi P
ani napisać gdzie i jak można skontaktować się z tym człowiekiem? Czy ma Pani jakieś informacje kontaktowe? Bardzo proszę o informacje na adres e-mail: nordstjernen@wp.pl
Z góry bardzo serdecznie dziękuję za odpowiedź.
gość
14-10-2016, 07:59:43

Gość 2013-12-07 14:32:40
Czy może mi P
ani napisać gdzie i jak można skontaktować się z tym człowiekiem? Czy ma Pani jakieś informacje kontaktowe? Bardzo proszę o informacje na adres e-mail: nordstjernen@wp.pl
Z góry bardzo serdecznie dziękuję za odpowiedź.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

Dziwne bóle głowy
Czesc! 2msc temu byłam na kontroli u ginekologa. Z wynikami krwi. Tam wyszła wysoka prolaktyna. Plus bóle głowy, problemy z oczami jakby ucisk i lekka mgła. Przez 3min tak mi się robi. W dodatku mrowienie/drętwienie lewej strony twarzy. Głowa boli mnie przedewszystkim na czubku ( ciemieniowej) ból nie jest ciągły.
gość
Prośba o pomoc
Dzień dobry, Jestem studentką pedagogiki o specjalności WWR i w przyszłym roku będę bronić pracy magisterskiej. Praca będzie dotyczyć dzieci z afazją i potrzebuję 2 przypadków do porównania z innymi, które już posiadam. Jednym z przypadków jest moja córka, która uczęszczała do poradni p-p. To ze względu na nią wybrałam taki kierunek studiów. Chciałabym prosić o wgląd do dokumentacji dziecka, oczywiście za zgodą rodzica. Żadne dane nie będą upublicznione. Bardzo proszę o pomoc w poszerzaniu wiedzy innych rodziców i specjalistów. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację. Z poważaniem, Dorota Kozak
gość
Paraliż rąk w samolocie
Czy ktoś się spotkał z takim przypadkiem. Syn po raz pierwszy leciał samolotem. W czasie startu sparaliżowało mu obie ręce, częściowo policzki, miał problem z mówieniem. objawy zaczęły ustępować, gdy samolot osiągnął wysokość. Trwało to około godzinę. Potem się już nie powtórzyło. Co może być powodem?
gość
Prośba o pomoc
Dzień dobry, Jestem studentką pedagogiki o specjalności WWR i w przyszłym roku będę bronić pracy magisterskiej. Praca będzie dotyczyć dzieci z afazją i potrzebuję 2 przypadków do porównania z innymi, które już posiadam. Jednym z przypadków jest moja córka, która uczęszczała do poradni p-p. To ze względu na nią wybrałam taki kierunek studiów. Chciałabym prosić o wgląd do dokumentacji dziecka, oczywiście za zgodą rodzica. Żadne dane nie będą upublicznione. Bardzo proszę o pomoc w poszerzaniu wiedzy innych rodziców i specjalistów. Będę bardzo wdzięczna za każdą informację. Z poważaniem, Dorota Kozak
Reklama: