Reklama:

Prof. Waldemar Koszewski (10)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkująca
03-11-2008, 17:58:00

Witam
chcialabym zapytac czy ktos byl na prywatnej wizycie u prof. Koszewskiego. Wiem ,że jeszcze niedawno operował na Sobieskiego ale juz tam nie pracuje. Czy ktos wie gdzie ewentualnie teraz operuje.

gość
03-11-2008, 18:27:00

Specjalistyczna Praktyka Lekarska dr hab.n.med.Waldemar Koszewski - specjalista neurochirurg
Warszawa, ul. Wąwozowa 8 lok. 158, tel: 0 505 765 155

zadzwoń
gość
03-11-2008, 19:09:00

Witam,
moze jakies info o wizycie na Wawozowej podaje mail : eido24@wp.pl
gość
20-11-2008, 20:20:00

Witam Prof Koszewski to znakomity specjalista i wspanialy czlowiek wykonal mi operacje kregozmyku i chociaz wiedzialem ze to powazna operacja bo chorobsko paskudne zwala z nog doslownie a jednak polaczyl kregi i czuje sie jakbym mial nowy kregoslup . Odzial jest juz zamkniety slyszalem ci co to zrobili nie mozna ich nazwac ludzmi i zero sumienia stanie im to kiedys przed oczami zrobili wielka krzywde czlowiekowi
gość
28-01-2009, 02:17:00

a jakie info o wizycie potrzebne? najlepiej tam zadzwonic i ew. zapytac o szczegoly oficjalne: godziny przyjec etc.

Profesor jest fantastycznym lekarzem: nie tylko bardzo dobrze leczy ale ma swietne podejscie do pacjentow.
wizyty w prywatnym gabinecie na Wawozowej sa w formie konsultacji, ale jak jest potrzeba operacji to profesor ma podpisana umowe z prywatna klinika i moze tam wykonac operacje. Naprawde polecam.

a poza tym lansujemy jego kandydature do nagrody "Miłosiernego Samarytanina" roku 2008. Szczegoly pod spodem. Glosujcie!

Głosowanie dotyczy dwóch kategorii:
I- pracownik służby zdrowia, który pomoc chorym i cierpiącym uważa za powołanie, daje z siebie więcej dobroci, entuzjazmu, zainteresowania chorym niż tego wymaga czyste wykonywanie zawodu;
II - osoby, które nie związane z żadną organizacją charytatywną, w życiu codziennym potrafią dostrzec potrzebującego i bezinteresownie niosą im pomoc.

Głosowanie trwa do 15 lutego 2009 r. a wręczenie prestiżowej statuetki i nadanie tytułu Miłosierny Samarytanin roku 2008 odbędzie się 5 marca br. w siedzibie Wolontariatu .

Głosy można oddać listownie na adres wolontariatu: Wolontariat św. Eliasza, ul. Karmelicka 19, 31-131 Kraków, telefonicznie w godzinach 10 -12 i 14 - 16
tel. 012 632 67 52, 012 632 11 73
Email: biuro@eliasz.org, s.wysocki@karmelici.pl (opiekun wolontariatu)

Głosując należy podać imię i nazwisko oraz kontakt telefoniczny osoby, którą uważamy za zasługującą na wyróżnienie. W zgłoszeniu pamiętamy o kilku słowach motywacji.
gość
30-01-2010, 16:07:42

Profesor Waldemar Koszewski ma strone internetowa prywatnej praktyki: http://www.neurochirurgia.info.pl/

tam sa szczegolowe informacje.
gość
18-11-2010, 18:18:42

Mam bardzo dużą trudność. Mieszkam w Płocku i podobno prof. Koszewski też i tam przyjmuje ale nie bardzo wiem gdzie i jak się można z profe***m skontaktować. Bardzo proszę o informacje na temat gdzie praktykuje profesor ?
gość
05-12-2010, 20:42:17

Wiem, ze Profesor operuje w Szpitalu Medicover w Warszawie. Moja siostre operowal tam niedawno na dyskopatie szyjna
Początkująca
08-07-2012, 11:21:42

PROFESORZE BŁAGAM O POMOC
JESTEM GOTOWA ZAWIEŚĆ MAMUSIĘ NA KONIEC ŚWIATA
Mamusia ma 51 lat.Zachorowała 7 lat temu na nowotwór złośliwy sutka(pierś prawa).Miała operację,usunięto guz + zastosowano radioterapię.Po 5 latach wznowa w tej samej piersi.Była chemia + usunięto węzeł Wartownik.Mama wzięła 48 herceptyn.A teraz taka diagnoza........
W konarze środkowym móżdżku po stronie prawej i w robaku móżdżku widoczna jest nieregularna guzowata zmiana o poprz.wym.3,5x1,6 cm.Zmiana przechodzi również na przyśrodkowy odcinek konara środkowego móżdżku po stronie lewej.Po stronie prawej i pośrodkowo wpukla się do zbiornika robaka móżdżku i przylega do mostu.Otoczona rozległą strefą obrzękową.
Uciska zachyłek boczny komory IV po stronie prawej.
Nie powoduje poszerzenia układu komorowego nadnamiotowego.
Innych zmian w mózgowiu nie wykazano.
Kości podstawy i sklepienia czaszki są prawidłowe.
R: obraz TK odp. zmianie rozrostowej,najpewniej meta w tylnym dole czaszki.
CZY JEST MOŻLIWOŚĆ PRZEPROWADZENIA GAMMA KNIFE?CZY MAMUSIA MA SZANSĘ ?JAKIE SĄ ROKOWANIA?
BŁAGAM O POMOC
Córka Magda
Forumowiczka
08-07-2012, 12:56:25

Magda,nie spodziewaj się na forum odpowiedzi od prof. Koszewskiego.
Szukaj raczej pomocy w reaalu.
http://gammaknife.allenort.com/technologia/
to link do strony dotyczącej leczenia metodą gammaknife w Szpitalu Bródnowskim pod kierunkiem prof. Ząbka
Może jeszcze jakieś praktyczne porady uzyskasz na forum
http://forum.gazeta.pl/forum/f,37372,Nowotwory_damy_rade_.html
Pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: