Reklama:

Prof. dr hab. med. Andrzej Szczudlik (7)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
18-05-2011, 20:28:52

Czy Prof. dr hab. med. Andrzej Szczudlik przyjmuje gdzies prywatnie? czy tylko w szpitalu na ul.Botanicznej?
gość
13-06-2012, 04:49:58

Gość 2011-05-18 22:28:52 Czy Prof. dr hab. med. Andrzej Szczudlik przyjmuje gdzies prywatnie? czy tylko w szpitalu na ul.Botanicznej?
gość
30-07-2012, 14:51:10

Ariańska 7
31-000 Kraków
12 426 92 80
Centrum Neurologii Klinicznej Sp. z o.o.
prof. dr hab. med. Andrzej Szczudlik
koszt pierwszej wizyty 200PLN
każda następna 120PLN
gość
06-10-2014, 09:03:21

nie polecam jeśli macie zamiar iść w sprawie choroby Alzheimera, lekarz nie wie o obecnych lekach, nie przepisuje zupełnie nic :(
a gdzie inhibitory acetylocholinoestreazy: donepezil rivastigminę, galantaminę lub bloker receptora NMDA czyli memantyna !!!!!!!!!!!!!!! co to za neurolog który takich podstawowych rzeczy nie wie ?
gość
26-05-2015, 17:57:13

zgadzam sie calkowicie z przedmowca. pan profesor nie zna sie kompletnie na niczym a juz na medycynie napewno. za to pychy i poczucia wlasnej wartosci ma az nadto.granica pomiedzy pyszalkowatoscia a glupota jest bardzo cienka-reszte dopowiedzcie sami.
gość
20-06-2017, 21:17:17

NOWY TARG UL.KOWANIEC 2 A.
gość
06-02-2018, 14:06:00

czy Profesor Andrzej Szczudlik przyjmuje gdzieś w ramach NFZ? Czy tylko prywatnie?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Uszkodzone nerwy w głowie
Dzień dobry, Czy aktualnie jest na forum osoba, która jak w tytule ma uszkodzone nerwy w głowie? Jak z taką chorobą radzicie sobie zawodowo jeśli jedyną realną pomocą sobie jest próba ochrony uszkodzonych nerwów przed wiatrem..? Pytam, bo nie rozstaje się z nakryciem głowy (jedynie w lato). Jeśli leki, zabiegi i operacje nie przynoszą trwałej ulgi a jedynie tymczasową to jak sobie radzicie?
gość
Zaniki korowe
Witam mam 46 lat i ostatnio neurolog wysłała mnie na badania z powodu bólów głowy które męczą mnie od ponad 20 lat i wyszło coś takiego z badania:/ kazała powtórzyć za rok ale chciałem zapytać czy ktoś może miał coś podobnego?
Caspr2
Przeciwciała Caspr2 w surowicy, objawy neurologiczne i psychiatryczne, jeden lekarz twierdzi ze autoimmunologiczne zapalenie mózgu, w szpitalu nie chcą wdrożyć leczenia ze wzgledu na „zbyt dobry” stan pacjenta. Ktos pomoże ? Podpowie ?
Reklama: