Reklama:

Problemy z chodzeniem (3)

Forum: Niepełnosprawność

Początkująca
25-05-2020, 04:55:37

Proszę o pomoc. Od kilku lat mam poważne problemy z chodzeniem. Nie mogę nawet samodzielnie dojść do toalety. Na początku choroby ciągnęłam lewą nogę. Obecnie sztywnieje moje całe ciało. Mięśnie nóg i rąk stają się słabe, czuję kłucie, pieczenie i mrowienie. W nocy nie mogę się obrócić na bok. Moje życie stało się koszmarem. Czy ktoś spotkał się z takimi dolegliwościami??
gość
10-07-2020, 22:14:21

Treść zablokowana przez moderatora

gość
10-07-2020, 22:18:24

Treść zablokowana przez moderatora

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Dyskopatia szyjna z objawami neurologicznymi
Witam. Ok 8 tygodni temu miałem epizod z nagłym bólem i sztywnością szyi(wcześniej zdarzały się, ale ustępowały w ciągu tygodnia), jednak tym razem powrót do względnej sprawności zajął ok 2 tygodnie, a pozostał lekki ucisk i słyszalny dźwięku przy kręceniu szyją. Od 3-4 tygodni zaczynam mieć objawy neurologiczne, z początku to było delikatne uczucie ciepła w jednej dłoni, tydzień później zdecydowanie bardziej wyczuwalne uczucie ciepła i uczucie zmęczenia już w obu dłoniach, po kolejnym tygodniu delikatne mrowienie, dzisiaj pierwszy raz miałem silne mrowienie przy wstawaniu z łóżka(przy ziewnięciu przy którym spięły mi się mięśnie szyi poczułem w obu dłoniach jak bym uderzył się w łokcie), wszystkie te objawy występują przy poruszaniu głową, więc jestem 99% pewien że to to. Od ok tygodnia przyjmuję niesteroidowe leki przeciwzapalne przepisane przez ortopedę, w tej chwili czekam na MRI żeby potwierdzić na 100% diagnozę, ale niestety to trwa, a objawy eskalują szybko. Nie mam z kim o tym rozmawiać(kolejna wizyta u lekarza z wynikami MRI za 2 tygodnie, jedyna osoba którą znam, a która przechodziła to samo miała kilka miesięcy między delikatnym a silnym mrowieniem, u mnie to tydzień), a boję się o moje zdrowie, czy nie skończę na wózku jeszcze zanim zacznie się leczenie. Pytanie czy przy kolejnych objawach(jakich, niedowład, paraliż?) nie powinienem zgłosić się na SOR? Czy przy ewentualnym niedowładzie/paraliżu jest możliwe późniejsze przywrócenie sprawności? Czy przy takich objawach i szybkości ich postępowania jakiej teraz doświadczam jest jeszcze szansa , że leczenie farmakologiczne i fizjoterapia przyniosą efekt?
gość
Rezonans pomocy!!!
Co to wszystko oznacza co jest w opisie rezonansu Mam parestazje braki czucia popuszczam mocz i stolec.... Co to jest ??? Długi czas oczekiwania na wizyte
At What Age Does a Man Stop Ejaculating – Here’s the Right Answer!
The relation between age and sexual tendency is very strong. Especially in men, sexual performance depends highly on the age of the person. We see a Man Stop Ejaculating after a certain age. This is normal and happens to almost every person at some time. Many men are very considerate about erection and ejaculation as these are important for intercourse and reproduction. However, most know very little about the problems related to ejaculation and how it will react to aging. In this article, we will be discussing the relationship between sexual performance and aging and enlightening how aging can stop a man from Ejaculating. Ensure you read the complete article to avoid missing any details.
gość
Zapytanie
Przepukliny uciskające nerwy czy ktoś zna dobrego neurochirurga zajmującego się odbarczaniem nerwow
Reklama: