Reklama:

Problemy neurologiczne (4)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
03-07-2006, 11:20:00

Po operacji "spinania" górnych(4-6) kręgów szyjnych nastąpiło osłabienie konczyn, zwłaszcza poniżej kolan, podudzia i stopy zimne, mrowienie, niepewność w poruszaniu, ból trudny do sprecyzowania. To wszystko połączone(chyba nerwicowe) z okresowymi atakami w postaci drgawek, zawrotami itp. Gdzie udać się po pomoc, co to może być. Kardiochirurg nie daje jednoznacznej odpowiedzi Proszę o pomoc(e-mail Walas@ny.com)!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gość
03-07-2006, 16:42:00

Dołączam do postu kolejną prośbę o pomoc, może wypowiedź odwiedzjących interenet lekarzy-neurologów. Proszę o reakcję i sugestie co robić, do kogo iść z nastepującymi objawami, związanymi chyba też z operracją zwyrodniałych kręgów szyjnych:
-drętwienie i mrowienie kończyn dolnych, zwłaszcza od kolan w dół
-mrowienie i chłód od kolan w dół, trudności z poruszaniem się
-osłabienie kończyn z objawami zachwiania równowagi
-z tym wszystkim pojawiają się drgawki i tracenie świadomości, niepokój, nerwy
BARDZO PROSZĘ O RADĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
gość
19-05-2008, 23:37:00

witam cie nazywam sie artur nie jestem specjalista wiec nie sugeruj sie tym co napisze jestem człowiekim który naprawde durzo przeszedł, widze że masz objawy nerwicowe które zapewne sie narodziły z twojej choroby fizyczne jak to światczy jak ludzki umysł jest połaczony z ciałem fizycznym. Wiesz twój organizm przeszedł bardzo skomplikowane operacje do tego teras czujesz sie po nich źle pewnie czasem siedzisz i myslisz że to koniec że jestem jedyna/dyny na tym świecie którą spodkało takie nieszczescie twoje objawy mogą wynikać z niewiedzy i tylko z niewiedzy idzi do ogólnego lekarza opowiec mu swój problem myśle że on posłucha i wybierze ci otpowiedniego specjaliste bo twoja niewiedza jak widzisz nie tyklko rujnuje cie fizycznie ale także psychicznie bo zapewne próbujesz sama sobie stawiac djagnozy ale do bez sensu to część choroby masz całkowite szanse na wyzdrowienie tylko wybierz się do lekarza ogólnego bo cały czas bedziesz sie pytać siebie co ci jest aż pewnego razu wpadniesz paranoje arterixxxa@o2.pl
gość
20-05-2008, 12:38:00

ZAPRASZAM NA BEZPŁATNE SZKOLENIA DLA OSÓB NIEPEŁNOSPRAWNYCH Z WOJ. MAZOWIECKIEGO
INFO: http://www.knowledge.pl/szanse.php

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: