Witam. Od dłuższego czasu występują u mnie problemy z koncentracją mówieniem i pamięcią . Czasami zapominam o głupich rzeczach , np. idąc do kuchni (prędzej pomyślałem że idę po nóż) zapominam po co tu przyszedłem wracam i olśnienie , gdzie mam nóż . Ciężko mi się czyta cokolwiek . Potrzebuje albo muzyki bądź kompletnej ciszy . Z nauką podobnie 2/3 lata temu jeszcze w gimnazjum nie było problemów (mogłem nauczyć się 3 ost. tematów przez długą przerwę ) , z chęcią zawsze się ciszyłem że dostane lepszą ocenę (rodzice będą zadowoleni itd.) i w tym momencie nie pamiętam co pisałem wyżej :/ . Pisanie referatów na j. polski równa się jedna wielka masakra pełno powtórzeń czasami dwa takie same zdania znajdują się w jednej pracy , po przeczytaniu fragmentu nie pamiętam już co było na początku . Przy mówieniu jest również podobnie , brak słów , zdania bezsensu . Ostatnio zauważyłem że mam problem nawet z graniem w gry na PC, jako zapalony gracz Battelfielda , World of Tanks itp. zapominam o podstawowych sprawach .
Zaczyna mnie już to martwić na początku obstawiałem zmęczenie lecz po wakacjach na wsi (bez zasięgu w tel , internetu i TV) brak poprawy , w szkole coraz ciężej , wszystko mnie drażni najmniejszy szmer buczenie itd. .
Miał ktoś może podobny problem ? Zastanawiam się nad kupnem jakiś tabletek pobudzających pracę mózgu są one dostępne bez recepty ?
Z góry dzięki za odpowiedź . Pozdrawiam Dark .