Reklama:

PROBLEM Z UTRZYMANIEM RÓWNOWAGI (2)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
20-11-2007, 20:26:00

Witam.

Mam 16 lat i od dłuższego czasu mam problem z utrzymaniem równowagi. Wcześniej jakoś nie zwracałam na to uwagi, ale ostatnio zaczęło mi to bardzo przeszkadzać nie potrafię iść na prostym chodniku po prostej linii, a już pod górkę to lepiej nie mówić...strasznie mi się plączą nogi... w szkole jak ktoś mnie lekko puknie od razu lece na bok... i jest jeszcze wiele wiele różnych takich sytuacji nie wiem co robić... :/

Mógłby mi ktoś coś na to poradzić , czy pójść do lekarza , a jak tak to do jakiego ??
gość
21-11-2007, 07:14:00

Tak idź do lekarza. Najlepiej najpierw do lekarza ogólnego on da ci skierowanie prawdopodobnie do Neurologa. Radze ci załątwić to jak najszybciej bo z głową nie ma żartów. Nie chce cię straszyć ale w głowie może się robić coś niedobrego więc lepiej działać jak najszybciej bo większa szansa że wygrasz z przyczyną. Możliwe że masz uszkodzone ucho a konkretnie błędnik w uchu, ale ja jestem tylko zwkłym człowikiem nie lekarzm więc nie sugeruj się mną. Po prostu idź do lekarza. Ja miałem 50dni temu wypadek i miałem m.in. problemy z równowagą i podobno mam jakieś uszkodzenia w łowie które z czasem miną, ale ja miałem wypadek. WIęc idź do lekarza.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: