Reklama:

Problem z palcami u stóp (5)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
28-03-2008, 10:07:00

Witam,
Od około dwóch tygodni dzieje się ze mną coś dziwnego. Zauważyłem, że samoistnie poruszają mi się palce u stóp. Dodatkowo jak je zegnę, prostują się potem normalnie np 2 a pozostałe trzy prostują się bardzo powoli... Co to może być? Miał ktoś z Was może podobny problem?
Pozdrawiam.
gość
28-03-2008, 12:19:00

Moje doświadczenie z tą chorobą: tzn. że pomału choroba ustępuje i z dnia na dzień będziesz zdrowsza. Ja miałem tak samo: Wróciło mi czucie w nogach i teraz mogę i spokojnie funkcjonować. a bierzesz leki na padaczkę? Ponieważ to bardzo ważne. Jak nie będziesz brać leków może stać ci się coś złego. nawet może być tak że nie będziesz mogła chodzić. Słuchaj się do wskazówek lekarza specjalisty - neurologa, ponieważ tylko on może Ci pomóc a przyszłości będziesz mogła normalnie funkcjonować. I żadnym wypadku nie bądź sama w domu i nie zamykaj się w domu, tylko bądź z przyjaciółmi na spacerze i rozmawiaj z nimi.
Ja nie mam przyjaciół dlatego więc piszę o tej chorobie, co mnie spotkało, ale najważniejsza w życiu człowieka przy każdej chorobie jest zdrowie.
gość
28-03-2008, 12:28:00

W życiu to jest tak jak nie możesz liczyć na innych to licz na siebie, ale jak to zawiedzie potem masz niesmak. Jak ty sobie sama radzisz z porażką? Napisz mi o tym to porozmawiamy.
gość
28-03-2008, 12:37:00

Mam na imię Arek. Doradź mi jaką szkołę mam skończyć: technikum czy iść na studia?
gość
28-03-2008, 12:38:00

28-03-2008 o 13:37, gość :
Mam na imię Arek. Doradź mi jaką szkołę mam skończyć: technikum rolnicze czy iść na studia czy może wybrać sobie jakieś inną szkołę ?

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: