Jestem tutaj nowy dlatego witam wszystkich forumowiczów.
Przychodzę po poradę. Co prawda powinienem.isc do lekarza ale byłem już u 5 wydałem mnóstwo pieniędzy i nikt nie pomógł dlatego szukam dalej.
Otóż mam rozpoznanie zmian w odcinku lędźwiowym oraz odcinku szyjnym. Sporo tego się nawaliło w wieku 36 lat.
Ale zacząłem chodzić na rehabilitację, dbać o zdrowie basen itd i zrobiło się lepiej.
Niestety w lipcu popracowałem fizycznie trochę ciężej i zaczęło się...
1.Zaczęły mnie boleć kolana, więc pomyślałem że przeciqzylem i odpoczynek pomoże
2. Zdretwialy mi dłonie do tego stopnia że nie mogłem ich zamknąć.po.prostu się zablokowały na etapie gdzie nie obejmowałem kubka.
To uczucie przeszło po 2 dniach jednak przez ten czas nie spałem bo ból był tak silny. Dopiero jak ręce zwisały i krew dopływała wówczas odczuwałem ulgę.
Odpoczalem trochę i zostały mi dwie rzeczy .
1. Końce palców mam ciągle zdretwiałe.
2.bole.stawow ... Co jakiś czas pojawia mi się duży ból w stawie i przechodzi. Następnie pojawia się w innym miejscu.np. w barku że nie mogę założyć bluzy. 3 h i znika.
3. Bóle stóp jakbym chodził po kamieniach bez butów. To uczucie prawie non stop.
4. Ból rzuchwy.
Od rana bolą mnie zawiasy rzuchwy.nie jest to straszny b jednak czuje całą gębę.
I to wszystko pojawiło mi się.po.tym felernym.tygodniowy. wysiłku. Odpoczalem po tym i ostatnio znowu kilka godzin wysiłku i to samo .
Lekarze wykluczyli reumatologiczne problemy. i twierdzą że mam albo problem z odcinkami kręgosłupa i promieniuje albo jest to stan zapalny który chodzi po stawach.
Najadłem się antybiotyków i różnych sterydów . Leków przeciwzapalnych i rozluźniających i nic nie pomaga.
Czy ktoś.mial podobny problem?
Jeśli tak to prosiłbym o podzielenie się swoimi doświadczeniami bo mam już dosyć płacenia prywatnie 200 zł za kolejną wizytę i kolejny lek przeciwbólowy.