Reklama:

Prezent dla kolegi-lekarza? (3)

Forum: Neurologia po godzinach

Początkująca
18-07-2018, 13:34:45

Macie może jakiś pomysł co można by ofiarować w prezencie urodzinowym koledze-neurologowi? Lep;iej zainwestować w coś związanego z jego zawodem czy raczej wręcz przeciwnie?
Początkujący
20-07-2018, 12:08:14

Nie wiem czy będzie to dobry pomysł,ale może jakaś egzotyczna wycieczka,do Indii?
Najlepiej ze sprawdzonym organizatorem,wystarczy w Google wpisać WyprawadoIndii
Przecież każdy z nas,w tym kolega lekarz chciałby poszukać harmonii i odzyskać i dobre zdrowie,a przy tym zobaczyć prawdziwe życie lokalnych mieszkańców Indii ;)
A kiedy mamy zapewnienie od organizatora,że region jest bezpieczny,malowniczy a mieszkańcy przyjaźni,to nic tylko pakować walizki!
Wtajemniczony
16-03-2020, 12:07:21

byle nie stetoskop

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Depakine cheono
depakine chrono po jakim czasie działa? Po jakim czasie zaczoł u was działać?
Forum: Padaczka
gość
Sporty walki a epilepsja
Witam mam pytanie, czy ktoś mierzył się z chęcią trenowania sportów walki typu boks , krav maga itp. Szukam informacji gdyż chciałbym potrenować oczywiście rekreacyjnie któryś ze sportów walki bez sparingów i oczywiście startów w zawodach. Czy same obijanie delikatne głowy może źle wpłynąć na kontrolowanie napadów padaczkowych . W moim przypadku mam dobrze kontrolowane napady , biorę leki a napady zdarzają się raz na parę lat i to ze względu na zmęczenie po większej imprezie zakrapianej alkoholem . Czy ktoś z was towarzyszy niedoli mierzył się ze sportami walki ? Oczywiście jako rekreacja a nie zawodowstwo .
gość
Neurotop + Pregabalina, czy to bezpieczne połączenie?
Dzień dobry, mój tata ma epilepsje. Prawie całe życie zażywa Neurotop, który jest bardzo skuteczny, nie miał od czasu zażywania tego leku żadnego ataku. Teraz jednak zmaga się z przewlekłym zapaleniem stawów i lekarz ortopeda przepisał mu na te bóle Pregabalinę, którą stosuje się w takich przypadkach ale jednak też jest przeciwpadaczkowa. Czy połączenie tych dwóch leków będzie bezpieczne? Czy nie namiesza z padaczką?
gość
Padaczka
Witam szukam epileptologa w Łodzi Choruję na padaczkę 40 lat i nie mogę sobie poradzić
Reklama: