Reklama:

praca magisterska (2)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
17-08-2006, 08:52:00

Dzień dobry,
Jestem studentką ostaniego roku psychologii klinicznej w Szkole Wyższej Psychologii Społecznej w Warszawie - piszę obecnie pracę magisterską. Temat mojej pracy dotyczy autonarracji i konstruktu teoretycznego zwanego "nadzieją podstawową" tworzonych przez
osoby chore na mukowiscydozę oraz stwardnienie rozsiane.
W związku z tym chciałabym prosić Was o pomoc - szukam osób chorych, które mogłby by wziąść udział w moim badaniu - są to 4 ankiety typu papier - ołówek, których wypełnienie nie powinno zająć więcej niż 20 minut.
Zależy mi aby te osoby były z przedziału wiekowego 18-30 lat.... Z góry bardzo dziękuje za pomoc i jeżeli ktoś może mi pomóc to proszę o kontakt mailowy kassienka@poczta.onet.pl
gość
30-03-2011, 09:15:51

Witam!

Mam na imię Marta i jestem studentką V roku psychologii. Poszukuję osób chętnych do wzięcia udziału w moim badaniu magisterskim. Temat mojej pracy magisterskiej brzmi następująco "Poczucie koherencji, własnej skuteczności i kontroli zdrowia u osób chorych na stwardnienie rozsiane". Badanie to będzie polegało na odpowiadaniu na pytania zawarte w 3 kwestionariuszach. Badanie będzie całkowicie anonimowe.
Wszystkie chętne osoby proszę o kontakt na mój adres mailowy
m.dumala87@gmail.com

Z góry bardzo dziękuje.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: