Reklama:

Poważny problem - kąciki ust (3)

Forum: Neurologia - specjalista radzi, dla pacjenta

Początkujący
24-10-2012, 06:54:56

Witam. Problem jest pewnie mało znany. Pewnie każdy ze specjalistów nie miał z takim czymś do czynienia. A więc,
Grałem na trąbce na złym zadęciu (czyli po prostu na złym ustawieniu ust). Przemęczałem moje usta, grałem na tzw. "uśmiechu", czyli kąciki ust miałem mocno napięte i skierowane do góry i na boki. Ale mniejsza o to. Pewnego dnia coś mi "strzeliło" w kącikach ust. Nie odczułem tego, ale po jakimś czasie zauważyłem drganie, telepanie kącików ust. Teraz przy niewielkim nawet napięciu kącików ust telepią się... Nie będę się rozpisywać, dodaje film do obejrzenia problemu. Dodam że zmagam się z tym problemem od 1.5 roku... Proszę o radę. Czy da się taki problem wyleczyć? Czy czeka mnie operacja? FILM http://www.youtube.com/watch?v=9__iFCoX7Hg
gość
22-05-2018, 16:20:03

Kolego, czy rozwiazales swoj problem? Ja mam to samo i nie moge dojsc o co chodzi.. to straszny problem, uniemozliwia praktycznie granie
gość
21-12-2018, 01:25:53

Gość 2018-05-22 18:20:03
Kolego, czy rozwiazales swoj problem? Ja mam to samo i nie moge dojsc o co chodzi.. to straszny problem, uniemozliwia praktycznie granie
. Kolego. Niestety problem nie zniknął. Rzuciłem trąbkę na kilka lat, lecz ostatnio wróciłem i zobaczymy co z tego będzie. Robię też masaże twarzy.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: