Reklama:

Poszukuję osób po udarach mózgu! (6)

Forum: Udary i tętniaki

gość
10-07-2014, 14:53:05

Jestem studentką Psychologii i piszę pracę magisterską o emocjonalnych skutkach udaru. Szukam osób dorosłych, które przeszły udar mózgu i są chętne do wypełnienia dwóch, krótkich testów. Mieszkam w Warszawie i jestem w stanie dojechać wszędzie w granicach Warszawy lub do pobliskich miejscowości. W tym momencie prowadzę badania w jednym z Warszawskich Szpitali, niestety znakomita większość pacjentów nie jest w stanie wypełnić testów. Jeżeli przeszedłeś udar (niezależnie od wieku i płci) i czujesz się na siłach, aby wypełnić dwa testy, co zajmuje około 20 minut, a do tego masz ochotę wspomóc rozwój naukowy młodej dziewczyny proszę weź udział w moich badaniach. Testy wypełniane są oczywiście anonimowe - informacje których potrzebuję to wiek, płeć oraz rodzaj przebytego udaru. Z góry dziękuję za pomoc i życzę Wszystkim dużo zdrowia!
gość
29-07-2014, 17:46:58

Chętnie. Testy stacjonarne czy korespondencyjne?. Ja jestem z okolic Krakowa.
zdrowy już byłem..., i co dalej?. :-)
29-07-2014, 18:33:15

Ja jestem z Gdanska. Postaram się pomoc .Spodobalo mi się, ze Szanowna Studentka nie ujawnia hipotez badawczych, jak to dotychczas wielu "badaczom," się zdarzalo
13-08-2014, 08:35:32

Wreszcie odnalazłem ten watek (dzięki niektórym funkcjom forum) Widze jednak, ze chyba studentka stracila zainteresowanie badaniem...
gość
15-08-2014, 09:47:06

Dla stolycy prowincja nie jest wiarygodna?.
zdrowy już byłem..., i co dalej?. :-)
27-08-2014, 08:26:42

Jednak wczesniej jako "prowincjusz" z Gdanska nie zauwazylem, ze studentka napisala o czym pisze prace. W ten sposob sugeruje, co ja interesuje i "spalila badanie". Fakt, ze juz wczesniej zostalem odrzucony, ale teraz juz sam rezygnuje z "quasi-badania"

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: