Reklama:

Posiadam Semax (2)

wątek zamknięty, nie można dodawać postów

Forum: Pamięć i koncentracja

gość
17-04-2016, 10:34:05

Treść zablokowana przez moderatora

gość
28-12-2019, 17:47:25

Treść zablokowana przez moderatora

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

dobry fizjoterapeuta kraków
Cześć, jestem po operacji kręgosłupa. Chodzę na zabiegi z NFZ, zdaję sobie sprawę, że to za mało. Czy ktoś poleci [url=https://osteohelp.pl/fizjoterapia/] dobrego fizjoterapeutę w Krakowie[/url]?
Neuropsychologiczne badanie pamięci
Witam czy był ktoś na takim neuropsychologicznym badaniu pamięci? Jak to dokładnie wygląda i co tam się robi? Kto się tym zajmuje?
gość
Złamanie palucha
Witam, jestem 2 dni po operacji złamanego palucha, założono druty. Czy mogę już zacząć chodzić w bucie odciążającym bez lęku? Bo jednak jest nacisk trochę, nie da się do końca tego uniknąć..
gość
Wyniki badan
Na podstawie rezonansu glowy i angiografi glowy katowe zgiecie tetnicy lewej gornej mozdzku, Asymetria tylnych tetnic laczacyh l>p oraz zmian 3×4mm w istocie białej podkorowej i płacie czołowym 2mm co oznaczają i jak wpływają. Mdlalam parę razy raz z drgawkami. Czasem ciężko mi się wysłowić. Nie trafiam w klamki. Boli mnie glowa czesto. Czasem mam wrażenie że mam zachwiania. Czasem jak wstaje z krzesla to mam nogi z waty jakby miało odciąć z zasilanie a potem jak poczekam przestaje tak samo na studiach przy tablicy miałam. Ktoś coś doradzi 4miesiace do wizyty mam.
Reklama:
Reklama:
Reklama: