Reklama:

porozmawiajmy o śmierci (3)

wątek zamknięty, nie można dodawać postów

Forum: Neurologia po godzinach

gość
01-11-2018, 22:17:26

Treść zablokowana przez moderatora

gość
02-11-2018, 00:01:23

To straszny temat mam chorego partnera tak bardzo go kocham i tak naprawdę nie potrafię bez niego żyć nie umiem tylu rzeczy każde miejsce to bycie z nim wtedy nie wiem gdzie miałabym się podziać gdyby on umarł boje się o niego.ma wysciolczaka iv komory mózgu nie wiemy który to stopień ale boje się modlę się o niego i nawet nie potrafię opisać co czuje z nim seks jest najlepszy śniadanie obiad kiedy zlizuje sos kolacja czy nawet brzęczenie ii łzy kiedy kłótnia w domu.Nie umiem opisać mojego uczucia do niego.Mogby ktoś pomyśleć teraz tak pisze i mówi bo on chory bardziej docenia -nie ja go tak zawsze kochałam żałowałam w rękę i czekałam kiedy wruci z pracy kiedy wruci od kumpli choć nie wiem i nie pytam czy kocha mnie aż tak mocno jak ja go.Uwiezcie nue chcialabymtak mocno ale kocham go 20lat jak opentana jak za 1razemi bardzo potrzebowałam tego uczucia od niego czy mi dał nie istotne ja dałam mu wszystko co mogłam ofiaruje siebie jemu bo moja miłość jest tak duża do niego.
gość
04-11-2018, 22:54:39

Kochana ja tez miałam kochanego partnera schorowany strasznie ale on był aktorem miał łuszczycę guzy mózgu bez zębów naprawdę poprostu wrak otyły człowieka i co i mnie wybujał kłamał umawiał się z łaskami bo chciał zobaczyć czy jeszcze któraś na niego pójdzie uwiesz mi o wszystko się obwiniała nawet o to ze przekręca aż zaczęłam o sobie myśleć ze faktycznie jestem zaborcza Prawda była inna *** kłamał to nie był człowiek to było coś nie do opisania bił gnębił jeździł na rezonans do Bydgoszczy a jarał i Szweda się z przyjacielem Pawełkiem po imprezach w Bydgoszczy a nas bił mnie i córkę straszny człowiek i dużo do pisania.Myslmy o sobie urodziłaś się sama i umrzesz sama a dzieci są na chwile na wychowanie.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

Uderzenie w głowę,ucisk
Witam w piątek(4dni temu) byłam pod dużym wpływem alkoholu i nic prawie noe Pamietam,koleżanka odprowadzała mnie do domu gdzie podobno przewróciłam się na trawę. A wcześniej w domu uderzyłam głową o ścianę podobno lekko. Nie wiadomo czy w aucie nie straciłam przytomności .W sobotę nic nie bolało mnie a w niedziele to samo w poniedziałek(dziś) czuje dziwny ucisk w głowie lecz nie boli. Czy to coś poważnego?
gość
Napady padaczkowe u 16 latki podczas snu
Witam , mam pytanie czy ktoś spotkał się z napadami występującymi tylko podczas snu w godzinach porannych.Pacjent podczas snu , zaczyna mieć drgawki , utrata przytomności , atak trwa 3-4 minuty , po ataku zasypia dalej ...rezonans ok , eeg 1 wszystko ok , drugie po roku niby cos pokazało niby na FS .
Forum: Padaczka
gość
Leki psychotropowe wyładowania depakina
Mam po niektórych tabletkach psychotropowych napady padaczkowe skojarzone czy po drpakine chrono będę mógł nadal brać tabletki psychotropowe czyli razem drpakine i psychotropy czy dzięki drpakine napady padaczkowe ustopią?przy jednoczesnym braniu tabletek bo napady mam po psychotropach. Czy ta depakine to będzie robił za taką osłonke abym mógł przyjmować leki psychotropowe bez strachu o kolejne wyładowania bioelektryczne mózgu?
gość
Padaczka
Witam szukam epileptologa w Łodzi Choruję na padaczkę 40 lat i nie mogę sobie poradzić
Reklama: