Reklama:

porozmawiajmy o śmierci (3)

wątek zamknięty, nie można dodawać postów

Forum: Neurologia po godzinach

gość
01-11-2018, 22:17:26

Treść zablokowana przez moderatora

gość
02-11-2018, 00:01:23

To straszny temat mam chorego partnera tak bardzo go kocham i tak naprawdę nie potrafię bez niego żyć nie umiem tylu rzeczy każde miejsce to bycie z nim wtedy nie wiem gdzie miałabym się podziać gdyby on umarł boje się o niego.ma wysciolczaka iv komory mózgu nie wiemy który to stopień ale boje się modlę się o niego i nawet nie potrafię opisać co czuje z nim seks jest najlepszy śniadanie obiad kiedy zlizuje sos kolacja czy nawet brzęczenie ii łzy kiedy kłótnia w domu.Nie umiem opisać mojego uczucia do niego.Mogby ktoś pomyśleć teraz tak pisze i mówi bo on chory bardziej docenia -nie ja go tak zawsze kochałam żałowałam w rękę i czekałam kiedy wruci z pracy kiedy wruci od kumpli choć nie wiem i nie pytam czy kocha mnie aż tak mocno jak ja go.Uwiezcie nue chcialabymtak mocno ale kocham go 20lat jak opentana jak za 1razemi bardzo potrzebowałam tego uczucia od niego czy mi dał nie istotne ja dałam mu wszystko co mogłam ofiaruje siebie jemu bo moja miłość jest tak duża do niego.
gość
04-11-2018, 22:54:39

Kochana ja tez miałam kochanego partnera schorowany strasznie ale on był aktorem miał łuszczycę guzy mózgu bez zębów naprawdę poprostu wrak otyły człowieka i co i mnie wybujał kłamał umawiał się z łaskami bo chciał zobaczyć czy jeszcze któraś na niego pójdzie uwiesz mi o wszystko się obwiniała nawet o to ze przekręca aż zaczęłam o sobie myśleć ze faktycznie jestem zaborcza Prawda była inna *** kłamał to nie był człowiek to było coś nie do opisania bił gnębił jeździł na rezonans do Bydgoszczy a jarał i Szweda się z przyjacielem Pawełkiem po imprezach w Bydgoszczy a nas bił mnie i córkę straszny człowiek i dużo do pisania.Myslmy o sobie urodziłaś się sama i umrzesz sama a dzieci są na chwile na wychowanie.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Prawo jazdy orzeczenie neurolog
Szukam kogoś kto faktycznie od neurologa dostał zaświadczenie o braku napadów, potrzebne do badan na prawo jazdy. Przepisy i teoria to jedno, ale trudno mi sobie wyobrazić że neurolog będzie chciał wydać takie zaświadczenie. Szukam osób, którym się to udało.
Forum: Padaczka
gość
Lamilept I kawa?
Biorę lamilept od 5 miesięcy, efekty super. Tak się zastanawiam , czy można pić kawę. Piję 1 kubek na dzień. Niby nic się nie dzieje , ale kawa działa pobudzająco, a więc? Mam dylemat pic ,czy nie. Jak wasi lekarze zalecają? .
gość
Laser a epi
Cześć, Czy ktoś z Was wykonywał zabieg epilacji laserowej? Moje EEG nie wykazuje zmian w odpowiedzi na prowokację świetlną i nie mam światłoczułości, ale zastanawiam się, czy mimo to taki zabieg jest bezpieczny. Czy macie jakieś doświadczenia w tym temacie? Czy konsultowaliście się wcześniej z neurologiem?
gość
Lamotrygina poziom w ciąży
Mam pytanie dotyczące stosowania lamotryginy w ciąży. Przed ciążą przez 8 lat nie miałam żadnych napadów, ale w trakcie ciąży pojawiły się w 8. i 9. miesiącu. Zastanawiam się, czy mogło to być spowodowane zmniejszeniem poziomu leku we krwi. Czy ktoś miał podobne doświadczenia? Czy w ciąży należy regularnie badać poziom lamotryginy we krwi i dostosowywać dawkę?
Reklama: