Reklama:

Porada (2)

Forum: Neurologia - specjalista radzi, dla pacjenta

gość
31-01-2025, 17:13:31

Witam.
Czy mógłby by mi ktoś przetłumaczyć na ludzki język co to znaczy ?
Opis Badania TK
gość
01-02-2025, 13:24:01

gość 31-01-2025, 17:13:31
Witam.
Czy mógłby by mi ktoś przetłumaczyć na ludzki język co to znaczy ?
Opis Badania TK
napisz do Dawida na wysciolczaki on jest mistrzem w opisach bardzo mądry człowiek.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

Stwierdzenie padaczki
Dzień dobry, otrzymałem wyniki eeg które powtarzałem trzy razy w przeciągu pół roku. Bardzo bym prosił o pomoc w rozczytaniu opisu. Oto opis ostatniego badania.
gość
Opis MRI-konflikt
Witam. Od kilku miesięcy cierpię na silne bóle głowy,od pewnego czasu doszły zawroty. Po wykonaniu MRI głowy(w zasadzie wszystko dobrze) na końcu opisu jest : Pętla naczyniowa AICA po stronie prawej- predyspozycja anatomiczna do konfliktu naczyniowo-nerwowego z nn.VII-VIII. Czy jest to coś poważnego? Czy powinnam skonsultować się z neurologiem czy neurochirurgiem?
Guz przysadki mózgowej
Od roku czasu mam bóle głowy. Takie do wytrzymania. 5msc temu w badaniu krwi wyszła wysoka prolaktyna i gran.kwasochłonne. Do bólów głowy, doszły zaburzenia wzrokowe, czasem mam mroczki przed oczami z lekkimi zawrotami głowy.. Na rozenons głowy czekam do 17 kwietnia :( objawy nie ustępują. Na skierowaniu pani neurolog nie wpisała pilne. I stąd tyle czekania Czy ktoś miał tak podobnie i podejrzenie guza przysadki mózgowej ??
gość
Parkonson
Witam czy ktoś poleca dobrego neurologa z Katowic albo z Warszawy od Parkinsona drżenie lewej ręki Proszę jak ktoś już był i poleca Dziękuję❤️ Gosia
Reklama:
Reklama:
Reklama: