Reklama:

pomocy (2)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
09-01-2013, 16:14:57

Od jakiś kilku lat mam pewien problem. Nie zdarza mi się to często, mniej więcej tak raz na pół roku.
Mianowicie kilka lat temu pierwszy raz jak byłam u babci, poszłam w nocy do łazienki. Po kilku minutach zaczęło robić mi sie słabo i straciłam na chwile wzrok. Po wyjsciu z łazienki chwilę odpoczęłam i mi przeszło.
Dzisiaj ponownie rano gdy szykowałam się do szkoły, czułam że znów nastąpi to dziwne ,,coś***.
Zaczęło mi się robić gorąco, poczułam się słabo, powoli zaczęłam tracić wzrok i słyszałam gwizdy w uszach. Wyszłam z łazienki, przeszło mi. Jednak gdy do niej wróciłam znów tak się stało. Tym razem musiałam dłużej poczekac żeby znów widzieć na oczy.
Boję się, że kiedyś wzrok mi nie wróci.
Nie wiem do jakiego lekarza mam się udać.
Dodam, że w tej łazience byłam ponad 10 min zanim to się stało. Bo już kiedyś lekarz mi zasugerował,że mogę za szybko wstawać z łóżka i dlatego tak się dzieję.
Ja jestem pewna, że jest inna tego przyczyna.
Bardzo proszę o POMOC...
09-01-2013, 19:22:42

Droga "Gosciowo" powinnas udac sie do neurologa(niestety ja nim nie jestem).Powinien Ci on zlecic wykonanie podstawoeych waznych badan jak np.tomograf czy rezoinans magnetyczny.Problem moglby dot.zbyt niskiego cisnienia tetniczego,ale objawy chyba niestety wskazuja na cos wiecej.Mimo wszystko nie martw sie i uwierz, ze bedzie lepiej.Pozdrawiam
raf33

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama: