Reklama:

Pomocy! :( ;( (5)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkująca
20-11-2008, 18:42:00

Moze ktos jest w stanie mi powiedziec na pdst mojego opisu rtg czy moje schorzenie jest powazne i do kogo sie udac bo juz nie wyrabiam z bolem kregoslupa zreszta nie tylko on mnie boli a lekarze to jakos olewaja...:/ odsylaja mnie jeden do drugiego...
Rtg brzmi tak:
LUMBALIZACJA D12
Niespojenie łuku S1
Hypolordoza ledzwiowa z przeniesieniem osi ciazenia przed kosc krzyzowa-zaburzenia statyki.
Co to znaczy i jak to sie leczy? czy to cos powaznego moze sie pogorszyc?
[addsig]
POMOCY!:( <BR> <BR>Walcz O To Co Ci Odebrano I Nie Pozwalaj Odebrac Sobie Wiecej...
Początkująca
20-11-2008, 19:38:00

witam i bardzo ci wspulczuje ja moge powiedziec ci ze bardzo dobrym lekazem jest doktor zawadzki niewiem gdzie ty mieszkasz ale ja znowu mam miedzy 12 a 14 kregiem przepukline a dowiedzialam sie gdy zrobili mi rezonans magnetyczny tylko tyle sie dowiedzialam ze na moim wyrodnieniem nie podejmie sie zaden lekaz operacji zycze ci powodzenia [addsig]
kora
Początkująca
20-11-2008, 20:33:00

20-11-2008 o 20:38, korcia32 :
witam i bardzo ci wspulczuje ja moge powiedziec ci ze bardzo dobrym lekazem jest doktor zawadzki niewiem gdzie ty mieszkasz ale ja znowu mam miedzy 12 a 14 kregiem przepukline a dowiedzialam sie gdy zrobili mi rezonans magnetyczny tylko tyle sie dowiedzialam ze na moim wyrodnieniem nie podejmie sie zaden lekaz operacji zycze ci powodzenia

dziekuje... ja mam dopiero 20 lat a juz ledwo laze...bom te bole sa dosc mocne...Jestem z opolskiego... Tobie rowniez wspolczuje bo wiem co znaczy jak boli... i osobiscie balabym sie operacji na kregoslup...
POMOCY!:( <BR> <BR>Walcz O To Co Ci Odebrano I Nie Pozwalaj Odebrac Sobie Wiecej...
Początkująca
21-11-2008, 18:04:00

witampowiem ci tylko tyle ze znam wiele osob co mieli operacje i teraz normalnie zyja i jak ja bym miala taka szanse to bym sie na nia zgodzila moge ci tylko podpowiedziec zebys czasem nie smarowala sie masciami rozgzewajacymi bo to nie pomaga tylko pobudza nerwy i boli jeszcze bardziej a mialas robiony juz rezonans magnetyczny prosze odpisz mi a jak nie to udaj sie do lekaza i niech wyda ci na takie leczenie to jest dokladne badanie i bedziesz wiedziec wszystko powodzenia[addsig]
kora
gość
21-11-2008, 18:15:00

21-11-2008 o 19:04, korcia32 :
witampowiem ci tylko tyle ze znam wiele osob co mieli operacje i teraz normalnie zyja i jak ja bym miala taka szanse to bym sie na nia zgodzila moge ci tylko podpowiedziec zebys czasem nie smarowala sie masciami rozgzewajacymi bo to nie pomaga tylko pobudza nerwy i boli jeszcze bardziej a mialas robiony juz rezonans magnetyczny prosze odpisz mi a jak nie to udaj sie do lekaza i niech wyda ci na takie leczenie to jest dokladne badanie i bedziesz wiedziec wszystko powodzenia

hej znow
wiesz nio ja wiem ze duzo ludzi ma operacje i dobre na tym wychodzi ale co ktoremus czlowiekowi sie nie udaje...hehe ja tam ryzykowac nie lubie.Masci nie stosuje bo mi nie pomaga-co jedynie silne leki przeciwbolowe, bo mam tez problemy ze stawami...rezonansu nie mialam bo moj lekarz nie chce mi dac skierowania bo to dosc drogie badanie... wiem ze to jest dokladne badanie i mozna od razu zrpbic rezonans calego ciala ale coz niektorzy lekarze wola zostawic sobie wiecej kasy w kieszeni niz wyleczyc swojego pacjenta...:/
tak wogole zauwazylam tez ze tu malo ludzi pisze-i jak my mamy sobie pomoc jak lekarze nie odpowiadaja na nasze wypowiedzi
pozdrawiam Cie

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: