Reklama:

Pomocy (4)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
07-09-2022, 12:40:00

Mam 39 lat i już nie funkcjonuje normalnie poprostu trwam odlicz chwilę, lekarz neurolog powiedział że mam nerwoból nerwu tròjdzielnego, bóle ciągle połowy twarzy drętwienie, z bòlu jestem bardzo nerwowa mam problemy z pamięcią oraz koncentracją z wykonanych badań to tylko Rezonans Głowy z którego wynika mała trobiel 23 mm lecz po innej stronie, neurolog odsyła mnie do laryngologa a laryngolog do neurologa, pokolei seria leków clatra, pronasol, anapram, Agumentin, egzysta, ulgę przyniòsł gabepentin teva 600 mg 3 razy dziennie, ale po dłuższym stosowaniu przestał działać więc lekarz dorzucił drugi lek Amitriptylinum 25 g, po zwiększeniu dawki do 1 TAB w nocy dostałam kołatanie serca, jednak ból twarzy się wyciszył nie wiem co mam robić czy powinnam zrobić inne badania, sytuacja ciągnie się od lutego jestem przemęczona, mam depresję i nie czuje połowy twarzy.Dodam tylko że po tej samej stronie mam usunięta rok temu Ósemkę która bardzo ciezko przechodziłam. Lekarz ogólny nie jest w stanie mi pomóc tak mi powiedział.
gość
08-09-2022, 06:23:44

Miałam to samo .Pomogły ciepłe okłady I wygrzewanie .Trwało to latami .Teraz po tym nie ma śladu.
gość
08-09-2022, 09:03:58

;-( spróbuje okłady, już cokolwiek co da chwilę ulgi.
gość
23-09-2022, 13:39:27

Zestaw witamin z grupy B, pomaga na neuralgię, tylko trzeba brać dłużej.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: