Reklama:

pomocy (4)

Forum: Padaczka

Początkujący
20-02-2017, 13:34:23

witam wszystkih horuje na epilepsie od 8 roku zycia 3 lata temu odezwala sie ponownie horoba bralem tegretol nie pomagal lekarz zmienil na lamitrin terz niepomaga .stracilem prace zmarla mi mama rodzina nie pomaga. moze ktos z was mi doradz gdzie sie udac jestem z warszawy.pozdrawiam wszystkih
gość
20-02-2017, 16:22:34

Marku napisz coś więcej o sobie. Jaki masz rodzaj epilepsji? Jak często masz ataki? Jakie one są, czy z utratą przytomności? Robiłeś badania, jak one Ci wychodzą? Czy masz zmiany w Eeg i rezonansie? Ile masz lat teraz? Jeźeli jesteś niepełnoletni to mogę Ci poradzić dobrego neurologa, a jeżeli jesteś pełnoletni to też może doradzę.
Początkująca
27-02-2017, 22:25:33

Witaj ja jeżdżę do Warszawa na kontrolę do doktora Zwolińskiego. Może tam byś spróbował.
gość
03-03-2017, 08:02:54

Witaj Marku.Ja na padaczke choruje cale życie.Zgadzam się z postem z dnia 20-02-2017r.Musisz coś więcej o sobie napisać aby uzyskać pomoc.Piszesz że jesteś z Warszawy.Ja jedynie mogę podać ci adres do kliniki neurologii i Epileptologii na ul.Czerniakowskiej 231 w Warszawie.Jest to klinika która leczy tylko padaczke.Spróbuj tam uzyskać pomoc.Powodzenia.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: