Reklama:

Pogłębienie bólu głowy po EEG..? (3)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkująca
14-05-2008, 21:14:00

Witam! Przez ostatnie 2 miesiące miewałem uporczywe bóle głowy. Kilka ostatnich dni ból głowy trochę osłabł, ale stwierdziłem,że trzeba mimo wszystko to sprawdzić. Po zrobieniu EEG ból głowy ku mojemu zdziwieniu wzmógł się strasznie. Na drugi dzień w pracy był nie do zniesienia. czy to możliwe, aby po EEG mogły być jakieś skutki uboczne?, niby wszędzie piszą, że badanie jest ok. A zakładając, że to np. przez moje nerwowe podejście do badania, czy wynik będzie obiektywny? szczególnie pamiętam,że błyski świetlne podczas badania powodowały ucisk w skroniach. Mimo, ze niektórym mój problem może wydać się błachy, prosiłbym bardzo o odpowiedz!
Początkująca
15-05-2008, 10:22:00

Czesc, sadze, ze bol glowy po EEG moze wynikac wlasnie ze zdenerwowania jakie towarzyszylo owemu badaniu. Byc moze masz nerwice? Jesli tak to zapewne wiesz, ze nerwica objawia sie pod wieloma postaciami w tym rowniez bolem glowy. Jesli cos jest nie tak to wyjdzie w badaniu a jesli nie zawsze mozesz jeszcze zrobic rezonans magnetyczny np.
Jednak fachowcem nie jestem, to tylko moje wtracenie
Zycze zdrowia
Początkująca
15-05-2008, 10:22:00

Czesc, sadze, ze bol glowy po EEG moze wynikac wlasnie ze zdenerwowania jakie towarzyszylo owemu badaniu. Byc moze masz nerwice? Jesli tak to zapewne wiesz, ze nerwica objawia sie pod wieloma postaciami w tym rowniez bolem glowy. Jesli cos jest nie tak to wyjdzie w badaniu a jesli nie zawsze mozesz jeszcze zrobic rezonans magnetyczny np.
Jednak fachowcem nie jestem, to tylko moje wtracenie
Zycze zdrowia

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: