Reklama:

podwzgórze (3)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
06-03-2007, 13:54:00

została mi postawiona diagnoza : Podejrzenie zaburzeń czynnościowych podwzgórza. Czy ktos cos wie na ten temat? co to jest? jak sie leczy?
Z gory dziekuje za odpowiedz kasia
gość
06-03-2007, 15:33:00

Napisz co Ci dolega - z czym poszłaś do lekarza? Czy zrobił tylko wywiad z tobą? Czy miałaś robione jakieś badania ewentualnie czy mas skierowanie na nie? No a przede wszystkim co ci przeszkadza dolega z czym masz problem. Bez sensu pisać o podwzgórzu chyba ze ktoś to lubi.
gość
06-03-2007, 16:06:00

jest tego troche...: po pierwsze straszne, codzienne bóle głowy, neurogol powiedzial ze nie sa one migrenowe, po drugie od paru lat mam mlekotok(wyciek z piersi) mam 23 lata i nigdy nie bylam w ciazy(o to najczesciej pytaja lekarze)
mialam robione przez te pare lat leczenia, wszystkie mozliwe badania: EEG- wynik sredni:/, EKG- ok, prolaktyna w normie, kortyzol - podwyzszony, badania immunologiczne- wystepuja jakies przeciwciala, w malej liczbie, a to podobno zle. Rezonans głowy- ok, RTG kregoslupa szyjnego- ok. Ta diagnoza zapadla dzzsiaj, ale badania trzeba powtorzyc w czerwcu, jesli to jest to to co to znaczy???

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: