Reklama:

Podwójne widzenie (7)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
02-03-2007, 08:21:00

Witam. Mam 18 lat. Od jakiegoś roku mam problem z podwójnym widzeniem. Na samym początku problem pojawiał się tylko przy wysiłku fizycznym, ale teraz problem podwójnego widzenia nasila się coraz bardziej. Byłem u okulisty i w klinice okulistycznej- oczy mam zdrowe, neurolog wysłał mnie na rezonans magnetyczny z kontrastem- wszystko dobrze, neurochirurg powiedział ze to powód dorastania( w co nie chce mi sie wierzyć) Problem ten jest bardzo uciążliwy, praktycznie nie mogę nic zrobić. Przy podwójnym widzeniu boli mnie głowa w okolicy czoła, i same oczy tak jak by tam gdzieś głęboko. Może być to spowodowane migreną? Co to może być?? Gdzie sie udać??Pozdrawiam i czekam na pomoc.
gość
20-03-2007, 20:12:00

Witaj.Choruje na epilepsje skroniowa i czasem pojawial mi sie ten sam objaw,co u Ciebie. Trwalo to czasem do 5minut. . Dobrze,byloby abys zrobil jeszcze badania,odwiedz neurologa,to nic nie kosztuje ani nie zaszkodzi! Pozdrawiam goraco! Zycze zdrowia . Czesc Malgorzata z Wroclawia.
gość
20-03-2007, 21:12:00

Małgorzato czekam na Ciebie na gg .OLA
gość
21-03-2007, 10:25:00

OLA ja nie mam twego gg PODAJ PROSZE TO NAPISZE!!!!!!!!!! Malgorzata z Wroclawia
gość
22-03-2007, 22:11:00

Witaj mam ten sam problem co ty. tzn widze wszystko podwojnie i robili mi rezonans i szereg innych badan i nic nie wykazalo. I nie wiedza co mi jest. Moze u ciebie cos sie zmienilo i wiesz jak to uleczyc?? moj nr gg 3054319 emeil jasiu19@o2.pl
gość
24-03-2007, 21:55:00

Jak byłam w szpitalu na neurologii to kobieta miała ten sam co wy problem podwójne widzenie dostała jakieś tabletki i jej przeszło. Miała robione szereg badań: okulista, prześwietlenie głowy i najważniejsze badanie biopsje kręgosłupa. Płyn rdzeniowo -mózgowy miał stwierdzic czy jest stwardnienie rozsiane, lub borelioza(jak kiedyś ukąsił kleszcz)może nacoś jeszcze bo pobrali aż 5 próbówek.Ja byłam w Szpitalu Wojskowym w Sopocie ul. Polanki na neurologii . Może skątaktujcie się z lekarzami i podpytajcie. Życze powodzenia i dużo zdrówka!!!!!!!
gość
24-03-2007, 21:57:00

Jak byłam w szpitalu na neurologii to kobieta miała ten sam co wy problem podwójne widzenie dostała jakieś tabletki i jej przeszło. Miała robione szereg badań: okulista, prześwietlenie głowy i najważniejsze badanie biopsje kręgosłupa. Płyn rdzeniowo -mózgowy miał stwierdzic czy jest stwardnienie rozsiane, lub borelioza(jak kiedyś ukąsił kleszcz)może na coś jeszcze bo pobrali aż 5 probówek.Ja byłam w Szpitalu Wojskowym w Sopocie ul. Polanki na neurologii . Może skątaktujcie się z lekarzami i podpytajcie. Życze powodzenia i dużo zdrówka!!!!!!!

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: