Reklama:

Po operacji (2)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

gość
17-01-2023, 16:13:42

Pół roku temu miałam operację . Odcinek szyjny C6/C7. Implant. 1. Należy uzbroić się w cierpliwość. Wracam do pełnej sprawności po 7-8 miesiącach. 2. Bezwzględnie przestrzegać zaleceń. Szczególnie ważne są pierwsze 3-4 tygodnie. 3. Rehabilitacja , ćwiczenia. 4. I jeszcze raz cierpliwość. Jestem w gronie tych, którzy wrócili do pełnej sprawności. Na początku lekarz zrobił bardo dobrą robotę a później wszystko było w moich rękach i nie odpuściłam. Nawet, jak brakowało przez chwilę wiary, że np. przestanie boleć. Życzę dużo zdrowia, dużo cierpliwości i samozaparcia.
Forumowiczka
25-01-2023, 16:43:14

Witam, mam prośbę aby umieścić ten wpis na tym samym forum ale o o tematyce -"DYSKOPATIA KRĘGOSŁUPA SZYJNEGO A OPERACJA (27291)" Tam jest spora liczba osób, które są przed operacją jak i po i każda rada jest cenna.
I proszę pamiętać o logowaniu bo potem mylą się osoby. Pozdrawiam i czekamy na tamtym forum -ja też jestem przed operacją.🤗29
Mojra

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Zapytanie
Przepukliny uciskające nerwy czy ktoś zna dobrego neurochirurga zajmującego się odbarczaniem nerwow
gość
Torbiel rathkiego lub plata tylniego
Ratunku!!! Bole glowy i oczu mgla przed oczami coraz częściej bole glowy,wymioty co drugi dzień... Zaraz się wykończę w oczekiwaniu neurologa a gdzie jeszcze rezonans... Torbiel od 4 lat
gość
Proszę o odpowiedź
Dzień dobry robiłam rezonans magnetyczny głowy i wyszło mi , że w połowie długości stoku widoczne jest ognisko hiperintensywne o średnicy 0,7 cm np.odpowiadające ( tluszczakowi ) czy to coś groźnego jest? Proszę o odpowiedź
gość
Rezonans głowy 15 latka
Chłopak 15 lat, z ASD, ADHD,zaburzeniami koncentracji i uwagi, dodatkowo drżenia kończyn dolnych i górnych najbardziej intensywne w obrębie dłoni. Dodatkowo homocysteina 25 oraz na zmianę powyżej normy wapń całkowity lub wapń zjonizowany.
Reklama: