Reklama:

po operacji kręgosłupa szyjnego (2)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkująca
29-12-2013, 12:44:01

Witam,
Po długich za i przeciw i rehabilitacji kręgosłupa szyjnego przez około 2 lata myślę, że wyczerpałam wszelkie dostępne metody, techniki i środki zdecydowałam się na zabieg.W dniu 12.12.br. został on przeprowadzony cytuję dyscetktomia C5/C6 i C6/C7 z dostepu przedniego, stabilizacja przestrzenna cage Cornerstone PEEK Medtronic, prze około 2 tygodnie po operacji czułam się "dobrze" typowe dolegliwości pooperacyjne - potylica, barki, gardło,ale to już przeszłość bo od 3 dni doszły nowe czyli - ból rąk szczególnie w nocy, drętwienie połowy twarzy łącznie z okiem, bóle głowy - nie wiem czy to jest normalne po zabiegu. Proszę o odpowiedź oby rozwiać moje kłębiące się myśli czy aby ten zabieg nie był niepotrzebnie robiony. Pozdrawiam
Basia:-
Wtajemniczona
06-01-2014, 07:55:39

barabara, przenieś się do wątku
"dyskopatia kręgosłupa szyjnego a operacja" znajdziesz tam odpowiedzi na swoje pytania, jest tam nas dużo, wątek ma już 1500 stron z okładem i są tam osoby przed operacją ze swoimi obawami i stachem oraz olbrzymie grono osób po, wszyscy dzielimy się swoimi przeżyciami, łatwiej jest zrozumiec co i jak, czego nie wolno robić i kiedy konsultować się z operatorem, swoją drogą ja na twoim miejscu zadzwoniłabym do lekarza któy cię operował i powiedziała co ci jest, jesteś świeżynka, ale moze będzie chciał cię zobaczyć, ja 3 tygodnie po jechałam do swojego lekarza
jeżeli zabałaganione biurko jest oznaką zabałaganionego umysłu - oznaką czego jest puste biurko...? 7 luty 2013 operacja C5/C6 i C6/C7 implanty typu Zero-P klinowe firmy Synthes

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: