Reklama:

Po jakim czasie ustępuje rwa kulszowa? (6)

Forum: Dyskopatia kręgosłupa

Początkujący
30-10-2021, 15:55:00

Witam.
Czy rwa kulszowa może samoczynnie ustąpić? Jak to u was wyglądało? Od około 2 tygodni bolą mnie plecy i troszke promieniuje w pośladek. Nie jest to nasilony ból a raczej taka obolałość.. dyskomfort.
gość
14-01-2022, 10:41:23

Miałem jakieś pół roku temu poważny i promieniujący ból w lewej nodze, od czubka palców aż do kręgosłupa. Okazało się, że to rwa kulszowa, której objawami jest wyjątkowo silny ból promieniujący od pośladków, do ud i łydek. Poszedłem do dobrego ortopedy z Poznania doktora Wojciecha Ratajczaka przyjmuje na ul.Grunwaldzkiej zalecił mi stosowanie olejków CBD a dokładnie olej CBD 5 % decarboxylated , MSM i maść konopna Themrolka extra kupiłem w aptece konopnej w Poznaniu Konopna Farmacja podejrzewam mjaą sklep online także na chwilę obecną nic mnie nie boli ten zestaw spisał się rewelacyjnie. .
gość
30-06-2022, 12:22:29

U mnie to był ten sam problem, jak czasem wstawałam z krzesła to jakby mnie prądem poraziło :( Nie wolno tego bagatelizować! U mnie były masaż u rehabilitanta z polecenia w klinice Enel Sport w Warszawie na Łazienkowskiej. Bardzo dobry sprzęt do badań i specjalistów tam mają. Oczywiście w domu ćwiczenia. Obyło się bez operacji na szczęście, a obawiałam się bardzo zabiegu. Zdrowia życzę!
gość
30-06-2022, 12:23:25

Treść zablokowana przez moderatora

gość
11-02-2023, 09:38:17

Witam mam co roku rwe kulszowo nie życzę nikomu tego bólu teraz leżę i boję się ruszyć oraz kaszlnąć bo bul jest okrutny mam pytanie czy mogę starać się o rentę
gość
12-03-2023, 14:02:42

Mam rwe kulszową od 21.12.2016r plecy bolą zawsze w skali od 1 do 10 na 5a często na 9 i 10
Trzy razy już niemogłem nawet milimetr się ruszyć przesunąć ,robiłem już trzy rezonanse i nikt nie potrafi mi pomóc ,nawet pracy nie mogę podjąć bo po pracuje jeden dzień lub dwa i niemogę chodzić tragedia , żyć się nie chce.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: