Reklama:

Płynna struktóra o morfologi torbieli pajeczynówki (2)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
27-07-2016, 23:39:44

Witam byłem u neurologa bo miałem bol glowy z prawej strony kolo ucha, doktor przepisała tabletki i kazała zrobic tomograf i wyszło to .. wym.30×10x10 mówiła ze to nie jest az tak grozne.nie wiem co bedzie dalej .Proszę o jakąs rade.
gość
28-07-2016, 16:10:52

Tez to mam to nie grozne poki nie rosnie.ja kontroluje co dwa lata glowe. Jedyne co to dretwieja mi dlonie , nie mam czasem czucia i przeszkadza mi to gdy prowadze samochod czy niose herbata itp.,wiadomo dlaczego. Glowa mnie nie boli Takze spokojnie od tego sie nie umiera. A moje wymiary to 1cm na 3,5cm wciagu 5 lat powiekszylo sie o 7mm.pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
RM glowy
Ognisko malacji12 X6 mam w prawej półkuli móżdżku W płacie czołowym prawym widoczny naczyniak zylni.
gość
Straszna obawa przed zabiegiem wszczepienia zastawki
Hej, piszę tu bo bardzo się boję operacji mam 42 lata i przed sobą operację w Szpitalu Bielańskim w Warszawie. Czytam tu o powikłaniach o nie właściwym ułożeniu Drenu w Jamie Otrzewnej. Czy ktoś ma pozytywne doświadczenia ? Proszę o wsparcie duchowe. Dziękuję Aleksander
gość
Od 2 lat ból kręgosłupa ze zwièkszoną intensywnością
BWK 9 Kanał naczyniowy . Głęboki reaktywny obrzęk zwyrodnieniowy odcinka lędźwiowego kręgosłupa, szczególnie znacząca aktywowana artroza stawu międzykręgowego z pseudoretrolisthezą lwk 4. wieloczynnikowe zwężenie otworu międzykręgowego nerwów l3/l4 i l4/l5 z zajęciem wychodzących korzeni nerwowych i zajęciem wnękowym korzeni l4 . Reaktywny obrzęk prawostronny stawu biodrowo krzyżowego. Czy z tym da się coś jeszcze zrobić ?
Caspr2
Przeciwciała Caspr2 w surowicy, objawy neurologiczne i psychiatryczne, jeden lekarz twierdzi ze autoimmunologiczne zapalenie mózgu, w szpitalu nie chcą wdrożyć leczenia ze wzgledu na „zbyt dobry” stan pacjenta. Ktos pomoże ? Podpowie ?
Reklama: