Reklama:

piracetam (4)

Forum: Neurologia - specjalista radzi, dla pacjenta

gość
03-10-2009, 00:18:39

mam problemy z pamiecia,powazne
dwa lata temu dostalem od znajomego piracetam
zaaplikowalem sobie dwie tabletki wieczorem
nastepnego dnia zauwazylem wyrazne zmiany w moim funkcjonowaniu
czy mozna ten lek spokojnie zazywac
i czy nie bedzie problemu z wypisaniem recepty
04-10-2009, 19:23:18

Sam przyjmowałem piracetam, też wyraźnie poczułem wpływ tego leku, szczególnie w połączeniu z kawą. Przyjmowałem przez 2 miesiące 3 lata temu i zamierzam znowu przyjmować, lecz to w kwestii lekarzy leży.Ja czuję ogólne przytłumienie, zmęczenie, co w znacznym stopniu wpływa na zapamiętywanie.
gość
04-10-2009, 20:23:48

Piracetam jest lekiem aktywizującym i nieco pobudzającym, więc nie powinien być przyjmowany wieczorem. Podobnie jak żaden inny lek, również i piracetam nie jest obojętny dla organizmu, dlatego nie powinien być stosowany bez ograniczeń. Czy powinien Pan go stosować może odpowiedzieć jedynie lekarz po zbadaniu Pana. Ponadto w przypadku zaburzeń pamięci, przede wszystkim powinien Pan zgłosić sie do specjalisty celem diagnostyki i ewentualnego wdrożenia odpowiedniej terapii.
gość
04-10-2009, 23:44:34

no tak,pozostaje tylko kwestia wizyty u lekarza
lub zamowienia przez internet
tong

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

Wysoka prolaktyna, bóle głowy, nudnosci
Cześć. Za tydzień idę do neurologa po skierowanie na TK głowy. Ponieważ miałam robione badania krwi kontrolne przez moją ginekolog, wyszła podwyższona prolaktyna (przysadka mózgowa) Do tego mam bóle głowy i nudnosci. Na TK będę dość długo czekać, następnie drugie tyle będę czekać na wynik. Więc nie lepiej było by zaproponować żeby dala skierowanie na oddział i tam zbadają i będą wyniki w ciągu kilku godzin dni. Tylko czy się zgodzi neurolog?? Miał ktoś?
gość
Tomografia głowy
Witam, psychiatra skierował mnie na tomografie głowy. Mam za niedługo wizytę, na opis trzeba czekać 7 tygodni. Czy jest na tym zdjęciu coś niepokojącego?
gość
Porada
Witam. Czy mógłby by mi ktoś przetłumaczyć na ludzki język co to znaczy ? Opis Badania TK
gość
Stan po urazie czaszkowo-mozgowym
Witam serdecznie, otrzymałem wynik rezonansu magnetycznego ojca i chciałbym zapytać czy jest ktoś w stanie przybliżyć mi znaczenie tego opisu w przyziemny sposób? Pozdrawiam.
Reklama: