Reklama:

Pilne neurolog dziecięcy (3)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
24-12-2015, 10:03:16

Witam serdecznie , pilnie potrzebuję namiar na dobrego neurologa dziecięcego najlepiej z Dolnego Śląska ale niekoniecznie. Chodzi o jak najszybszy termin. Może ma ktoś informacje o lekarzu który przyjmuje szybko bez względu na koszty. Pozdrawiam
gość
07-01-2016, 12:23:42

Witam,znam b.dobrych dwóch neurologów dziecięcych ale na Górnym Śląsku. Dr Jolanta Surmacz - Tychy prywatnie,tel.kom.605 655 661- kontakt tylko przez SMS ;, dr Ewa Głuszkiewicz - z NFZ Zabrze przychodnia Opifer 32 271 22 80, powodzenia, pozdrawiam!
gość
08-01-2016, 09:26:23

Neurolog Jelenia Góra dr. Wiatroszek

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

gość
Proszę o pomoc
Dzień dobry mam pytanie czy to jest swardzenie rosiane
gość
Początek diagnostyki
Witam , zmiany wykryte w sumie przypadkowo w RMagnetycznym w odcinku lędźwiowym 1.5mm prawdopodobnie wyściolczak. Był robiony RM głowy, RM kręgosłupa szyjnego i piersiowego 6 m-cy temu ( czysto ) odebrane wyniki teraz samego lędźwiowego ponownie i 1.5mm taki sam jak pół roku temu wynik... Co dalej? Jakie są dalsze postępowania... Oczywiście neurolog i neurochirurg będzie konsultacja Ale jak to co robić na co się nastawić ??
gość
Wynik TK??
Dzień dobry. Odebrałam dzisiaj wynik TK głowy. Opis jak niżej : Dostępne w badaniu struktury mózgowia i przestrzenie płynowe przedstawiają się typowo. AYMETRIA SZEROKOŚCI ROGÓW SKROBIOWYCH - PRAWY SZERSZY 7 MM. Układ komorowy mózgu nieposzerzony, bez cech przemieszczenia. Struktury kostne typowe. Moje pytanie - co oznacza ten fragment o asymetrii szerokości rogów? Czy to coś strasznego?
Reklama:
Reklama:
Reklama: