Reklama:

Pierwsze objawy padaczki (4)

Forum: Padaczka

gość
14-04-2017, 16:28:32

Witam witam. Mam pytanie. Jakie byly wasze pierwsze objawy padaczki. Mam zawroty i bole glowy. Wczoraj bylam u neurologa i podejrzewa padaczke. Czekam na EEG.
gość
04-05-2017, 17:53:35

Witam. Mam 37lat, u mnie najpierw były problemy z pamięcią, później bóle głowy i następnie zawroty głowy. Ataki padaczki miałam dwa, pierwszy 17 lat temu a drugi 5 miesięcy temu. Badań EEG w przeciągu 3 lat robiłam już kilka, i zawsze wychodziły zmiany napadowe. Od 2 miesięcy biorę leki i głowa już nie boli.
gość
20-05-2017, 19:10:03

Wit od prawie roku choruje na padaczke jak narazie miałam 4 napady ostatni napad był w nocy po napadzie bylam kompletnie bez świadomości i dziwnie się zachowywałam robilam rózne dziwne rzeczy np rozbierałam sie mówiłam jakieś głupoty latałam po mieszkaniu jak szalona i taki stan trwał około 30 minut potem ocknęłam się gdy bułam juz znów w łóżku czy wy tez tak macie ze nie wiecie co robicie?i to tak długo trwa ? Ja po ataku nie zapadam w głęboki sen tylko jestem bardzo pobudzona i długo nie odzyskuje świadomości
gość
21-05-2017, 13:36:22

Witam mam pytanie.jestem alkoholikiem.o 10 miesiecy nie pilem.ostatnio przez problemy siegnelem po alkohol i jakie dwa tygodnie popijam.moj problem jest taki ze przed leczeniem mialem dwa ataki padacki od naglego odstawienia alkoholu.przyjmowalem neurotop retard 300mg.i nie wiem czy teraz jak nagle odstawie nie bede mial ataku padaczki.leki mam w domu.neurotop.czy jak bym zaczl brac te leki jest male prawdopodobienstwo ze nie dostane ataku?czy w tej sytuacji ratuje mnie tylko detoks?moze ktos cos mi doradzic?ten lek bralem wlasnie na detoksie.

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: