Reklama:

Pękanie żyłek w oku.... (4)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
30-06-2006, 06:37:00

Bardzo czesto boli mnie glowa i następstwem tego bólu są pęknięcie żyłek w oku powodujące zaczerwienieni gałki ocznej i ból przy każdym ruchu oka promieniujący do skroni.Stan taki utrzymuje się dugo. Badania oklulistyczne dna oka nie wykazują zadnych nieprawidlwości.Prosze o poradę gdzie mogę uzyskać informację dotyczącego w/w przypadku.Broszę o podanie adresu specjalisty z woj.lubuskiego lub dolnośląskiego.Chorym życzę powrotu do zdrowia.
gość
02-06-2007, 11:40:00

witam.mam taki sam problem.jestem pewna, ze spowodowane to jest brakiem witamin.najprawdopodobniej magnezu i wapnia.jesli badania oka nie wykazaly nic nieprawidlowego to tym bardziej sadze, ze chodzi o niedobor witamin.zaraz ide do apteki po zapasy i mam nadzieje, ze mi minie.polecam tez zajrzec do najblizszego sklepu farmaceutycznego .jesli to nie pomoze niestety nie mam pojecia co sie dzieje.pozdrawiam i zycze zdrowka.ps. oko mam czerwone od wczoraj a juz mi kazdy zdarzyl powiedziec jak to brzydko wyglada,jest napuchniete,bol promieniuje do skroni.myslalam ze to moze po przewianiu oka.ale jednak nie.jeszcze raz pozdrawiam
gość
02-06-2007, 13:48:00

Dodam jeszcze, że może to jest jaskra, przy tej chorobie boli głowa oczy jest ciśnienie w oczach podwyższone, może być również podwyższone ogólne ciśnienie.
Pewnie też okulary by się przydały do czytania.
Początkujący
15-04-2008, 17:39:00

chodzi o nabrzmiale krwia czesc oka.to nie boli i nie piecze
rold

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: