Reklama:

Pasy faradyczne (7)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkujący
18-11-2010, 10:31:49

Witam,

od jakiegoś czasu męczy mnie ból kręgosłupa szyjnego przy skręcaniu głową w lewo lub prawo i przy odchylaniu do tyłu. Ostatnio trafiłem na nowy wynalazek hińskich specjalistów - pasy faradyczne. Więcej o nich można poczytać na stronie www.fohow.pl. Czy ktoś może stosował taki pas? Czy to w ogóle działa? No i ile kosztuje bo w Fohow powiedzili mi 102 EURO.
gość
18-12-2010, 15:21:50

Już od przeszło pół roku metoda ta jest oficjalnie wprowadzona w naszym ośrodku do zabiegów fizykalnych.
Efekty jakie uzyskujemy każdego dnia przechodzą wszelkie moje oczekiwania. Dzięki zastosowaniu pasów faradycznych w połączeniu z masażem leczniczym bardzo szybko uzyskujemy efekt całkowitego zlikwidowania dolegliwości bólowych kręgosłupa, stanów zapalnych nerwów obwodowych, a w przypadku kilku !!!! pacjentów została zdjęta kwalifikacja operacyjna. Z tego co mi wiadomo jedynym producentem i dystrybutorem jednocześnie jest Chińska korporacja Feniks - Fohow przez którą nabywam komplety terapeutycznych pasów faradycznych do ośrodka jak również dla indywidualnych pacjentów. Pojawiła się na rynku firma proponująca pasy faradyczne po bardzo konkurencyjnej cenie. Jest mi niezmiernie trudno wypowiadać się na temat tego produktu. Postanowiłem jednak dla porównania nabyć komplet od innego sprzedawcy i jednocześnie zwróciłem się o wyjaśnienie tej sprawy w polskim przedstawicielstwie firmy Fohow.
Mając za sobą zawodowe jak również osobiste doświadczenie w pracy z pasami nie będę miał problemu z ich porównaniem. A wynikami chętnie się podzielę.
Gra jest warta świeczki bo różnica w cenie jest prawie czterokrotna.
gość
21-12-2010, 22:23:26

Podasz mi namiary na tę tańszą firmę? Próbowałem tego pas i na mnie działa - ale niestety trzyma mnie kasa....
Pozdrawiam
Artur
gość
27-04-2011, 18:27:42

Witam, mam pytanie do Gościa (post z 18 grudnia 2010 r.) w sprawie pasa faradycznego - czy próbował Pan już polskiego odpowiednika pasa fohow-feniks, poniewaz mocno sie zastanawiam nad kupnem tego wlasnie, ale rzeczywiscie duzo kasy a jednoczesnie malo opinii uzytkowników. Bardzo proszę o informację. Pozdrawiam
Agata
gość
22-10-2013, 06:58:08

Witam tańszych pasów faradycznych używam od grudnia 2012r dla mnie rewelacja utrzymują mnie w pionie,pracuję jeżdżę na rowerze.Nie znam działania oryginału to nie mam porównania ale te za 200pl są wybawieniem (stwierdzono przepuklinę lędźwiową do operacji). Pozdrawiam Elżbieta
gość
24-03-2014, 17:40:47

Prawdziwe pasy faradyczne zawierają kamienie półszlachetne i w temperaturze ciała emitują promieniowanie podczerwone. I te muszą odpowiednio kosztować. Te pasy tańsze to też nazywane są faradyczne ale to są pasy stabilizująco usztywniające i mają zupełnie inne właściwości i zadania.
gość
25-07-2016, 12:47:29

Pasy faradyczne na szyję, kolana, lędźwie można kupić tu: https://e-fohow.pl/pl/p/Faradyczna-opaska-na-szyje/62

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: