Reklama:

paraplegia konczyn dolnych (10)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
24-08-2008, 20:01:00

leze juz 18 miesiecy zdiagnozowano u mnie stan zapalny rdzenia kregowego ktory wyleczono w klinice katowice *** zaczelo sie od bolu nogi pogotowie zabralo mnie do szpitala tam po 3 dniach nastapil paraliz przewieziono mnie do kliniki tam paraliz spadl z klatki piers. do pasa obecnie leze w domu mam paraliz od pasa w dol blagam pomozcie leze i czekam sam niewiem na co chyba na cud oczekuje pomocy obecnie niewiadomo dlaczego nie moge chodzic
gość
25-08-2008, 13:04:00

rehabilituj się - na wózku też jest życie
gość
17-09-2008, 16:17:00

Witam, jestem uzytkownikiem portalu osób o tych samych dolegliwościach, fajna sprawa bo można łatwo poznać nowych ludzi
Ale Paraplegia - jest grupą założoną przeze mnie i jestem sama -
Zapraszam na www.naszechoroby.pl znajdziecie tam moj profil i odezwijcie sie
gość
17-09-2008, 16:17:00

Witam, jestem uzytkownikiem portalu osób o tych samych dolegliwościach, fajna sprawa bo można łatwo poznać nowych ludzi
gość
04-11-2008, 19:09:00

Witaj! Nie wiem czy jeszcze zagladasz na to forum.Ja je znalazlam niedawno i zainteresowala mnie Twoja wypowiedz- czytajac Twoje slowa mam przed oczami mojego meza, ktory choruje od 3 lat .Historia jego choroby wyglada idntycznie,jak Twoja Z tym, ze najpierw podejrzewano guza rdzenia w odcinku szyjnym( byl operowany) Potem okazalo sie,ze bylo to rozlegle zapalenie rdzenia, ktore doprowadzilo do paraplegii. Do dzisiaj nieznana jest przyczyna ?!
Maz bardzo mocno sie rehabilituje zarowno w domu,jak i w osrodku rehabilitacyjnym. Porusza sie na wozku,ale poczynil spore postepy i caly czas uwaza,ze niedlugo stanie na wlasnych nogach.Napisz, prosze cos wiecj na temat swego schorzenia, czy juz cos sie wyjasnilo?Pozdrawiam , Ewa
gość
24-01-2010, 16:48:47

Gość 2008-09-17 18:17:00 Witam, jestem uzytkownikiem portalu osób o tych samych dolegliwościach, fajna sprawa bo można łatwo poznać nowych ludzi

gość
27-12-2019, 14:25:17

My Wspieramy to agencja pracy, specjalizująca się w rekrutacji pracowników z orzeczeniem o niepełnosprawności. Więcej informacji: https://mywspieramy.org
Obecnie dla naszego Klienta, jednego z większych sklepów internetowych poszukujemy kandydata do pracy na stanowisko:
Junior Copywriter
Jest to idealne stanowisko dla osoby z niepełnosprawnością ponieważ można ją wykonywać zdalnie, z domu.
Zakres obowiązków:
• przygotowanie opisów produktów (odzież, obuwie, dodatki) na podstawie zdjęcia
Wymagania:
• tzw. „lekkie pióro”, dobre wyczucie języka polskiego,
• dobra znajomość języka polskiego umożliwiająca swobodne pisanie branżowych tekstów,
• precyzja i dbałość o szczegóły,
• zaangażowanie oraz umiejętność organizowania swojego czasu i zadań w pracy,
• mile widziane doświadczenie na podobnym stanowisku.
Klient oferuje:
• stabilne zatrudnienie na podstawie umowy o pracę,
• stałe wynagrodzenie 2.600 brutto,
• możliwość wykonywania pracy zdalnie (telepraca),
• zadaniowy czas pracy, czyli elastyczne godziny pracy w ilości zgodnej z Kodeksem Pracy.
Osoby zainteresowane ofertą pracy prosimy aby przesłały swoje CV na adres: praca@mywspieramy.org
Do oferty prosimy dołączyć, 3 przygotowane samodzielnie opisy dowolnych produktów (z kategorii: odzież, obuwie, dodatki) o długości około 50 słów każda.
Warunkiem rozpatrzenia przesłanej oferty będzie załączenie klauzuli:
Wyrażam dobrowolnie zgodę na przetwarzanie przez My Wspieramy Sp. z o.o., Chałubińskiego 9 lokal 2, 02-004 Warszawa, moich danych osobowych w tym danych wrażliwych oraz wizerunku (jeśli załączono zdjęcie) zawartych w dostarczonych przeze mnie dokumentach aplikacyjnych w celu realizacji procesu rekrutacji na stanowisko Junior Copywriter.
Warunkiem uwzględnienia aplikacji w przyszłych rekrutacjach będzie załączenie klauzuli:
Wyrażam dobrowolnie zgodę na przetwarzanie przez My Wspieramy Sp. z o.o., Chałubińskiego 9 lokal 2, 02-004 Warszawa, moich danych osobowych w tym danych wrażliwych oraz wizerunku (jeśli załączono zdjęcie) zawartych w dostarczonych przeze mnie dokumentach aplikacyjnych również w celu realizacji przyszłych rekrutacji.
Administratorem danych jest My Wspieramy Sp. z o.o., Chałubińskiego 9 lokal 2, 02-004 Warszawa, Informacja na temat przetwarzania danych osobowych dostępna pod linkiem: https://mywspieramy.org/polityka-prywatnosci
Wtajemniczony
14-01-2020, 08:49:36

myślę ze rehabilitacja pomoze i nie zaszkodzi
Wtajemniczony
15-01-2020, 07:21:31

tylko ciekawe do ilu osób się potem odezwiecie
gość
11-02-2024, 16:02:56

Dzień dobry,
brat miał wypadek samochodowy w wyniku którego ma uszkodzony rdzeń kręgowy oraz kręgi c6/c7.
Szukamy dobrego neurologa , specjalisty w paraplegii. Będę wdzięczna o wskazanie takiej osoby: najlepiej śląskie lub łódzkie ale w sumie to obojętne .
Dziękuję
Aneta

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: