Reklama:

paraliż po udarze (5)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

Początkujący
24-01-2009, 02:54:00

ostatnio w tv był film o lekarzu medycyny niekonwencjonalnej sokur sie nazywa ktory akupunkturą usunął paraliż lewostronny po udarze
wszelkie rora milcza na ten temat
można to zobaczyc na you tubie pod hasłem uzdrowiciele
czy ktoś coś wie na ten temat bo żona jest sparaliżowana lewostronnie i od czterech lat szuka ratunku
gość
21-07-2009, 14:47:00

ponoś bardzo skutecznie leczy ...
W najbliższym czasie mój tata będzie chodzil na akupunkyurę do wrocławia .. Dam znac o efektach .
pozdrawiam
Początkujący
22-07-2009, 14:16:00

to super prosze o kontakt mailowy jak bedzie cokolwiek wiadome januszek1955@wp.pl
gość
20-10-2009, 10:46:15

witam
Mam 30 lat i mame w szpitalu. Nie wiem co robić. Bardzo ja kocham i jest ona dla mnie calym światem.
Mama w piątek przewróciła sie wezwałam pogotowie. Tomograf wyszedł ujemny ale w nocy sie pogorszyło. Teraz leży i strasznie dużo śpi. Jeżdżę ja karmić. Obecnie mam materac na odleżyny gdyż w ogóle nie jest w stanie sie ruszyć. Przewracam ją z boku na bok i w głowie leca mi setki łez.Rozmawiam z nią jeżeli widzę ze coś sama zrobi np prawą reką poda sobie picie( kupiłam taki kubek dla dzieci) to się cieszę i mimo że leje na dworze dla mnie świeci słonce. Chciałabym by na mnie spojrzała bo ma cały czas zamknięte oczy. Mówi niewyraźnie i jej się zawsze wydaje gdy przyjdę ze jest już w domu i karze mi jechac do szpitala po jej rzeczy. co robić jak pomagać jej pomału odzyskiwać sprawność po tej lewej stronie. Ratunku baaardzo ja kocham. Proszę o wiadomośc na temat tej akupunktury na mojego maila apniewska@interia.eu.
gość
05-03-2010, 16:14:53

proszę wyslijcie i mi kolejne informacje na temat tego lekarza we Wrocławiu e-mail: jolamenuet@wp.pl

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: