Reklama:

padaczkowe napady śmiechu (5)

Forum: Padaczka

Początkująca
22-11-2009, 09:53:09

Mój 16 letni syn ma od dwóch lat stwierdzoną padaczkę, która objawia się krótkotrwałymi (około 10s)napadami śmiechu.Czy ktoś z państwa też coś podobnego przechodzi?Jak sobie z tym radzi?
Początkująca
14-03-2010, 07:33:17

witam. mam do wypełnienia anonimową akietę która posłuzy mi do pracy która ma uświadomić ludzi na temat epilepsji.jeśli ktoś chciałby wypełnić taka ankietę bede bardzo wdzięczna. poproszę chętnych o kontakt na maila: cotyniewieszocochodzi@wp.pl z góry dzięki za pomoc:)
gość
01-04-2018, 01:16:48

Tak właśnie widziałem na własne oczy padaaczke śmiechu trwająca 20 min . To jest ewenement padaczki śmiechu
gość
03-03-2023, 20:17:06

w dniu dzisiejszym napotkała mnie właśnie taka sytuacja jestem osobą chorą na padaczkę do tej pory objawiała się ona napami lęku lub drgawkami i utratą świadomości, dzisiaj natomiast pojawił się napad śmiechu całkowicie bez powdu śmiałem się prawie 10 minut i nie mogłem przestać policzki zaczęły drętwieć i zrobiło mi się bardzo gorąco wyszedlem na świeże powietrze i zacząłem próby kontrolowania oddechu pomogło uspokoiłem się, i szczeże powiedziawszy to było świetne uczucie gdyby nie te bolące policzki porównując to do poprzednich ataków o ile to nie szkodzi mózgowi, polecam.
gość
26-06-2024, 10:09:38

Mój obecnie 4 letni syn od ponad 2 lat ma zdiagnozowaną padaczkę. Od roku ma właśnie takie napady padaczki w formie śmiechu. Padaczka w gratisie z glejakiem w części czołowej. Na padaczke bierze 3 leki a napady są codziennie. Dodatkowo jest w trakcie chemioterapii. Życzę wszystkim dużo zdrówka 🍀

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: