Reklama:

Padaczka (3)

Forum: Padaczka

gość
28-02-2012, 08:01:05

mnie potraktowali jak przedmiot w WOMP nawet nie zapoznali się z dokumentem który przedstawiłem od specjalisty neurologa z innego województwa. zabrali mi prawko na podstawie ,że lekarz ze szpitala wpisał mi że istnieje podejrzenie padaczki nie robiąc żadnych badań ! wszystko to został wpisane na podstawie domyśleń pani doktor i badania EEe które nic nie stwierdzało jedynie przypuszczenia. spieprzyli mi 12 miesięcy i co mam zrobić - zabrali mi prawko, czekam na wypowiedzenie z pracy - zafundowali mi wakacje jak cholera bez dalszych perspektyw dla rodziny a żyć trzeba.
Będę się odwoływał ale mi już z góry powiedzieli że mam marne szanse bo oni wiedzą lepiej. przesledziłem historie rodziny do czterech pokoleń wstecz i nie wystąpił nawet jeden przypadek epilepsi. co robić:-
gość
28-02-2012, 18:12:37

Witam!
Jedno co Ci mogę napisać to, padaczka (epilepsja) nie jest chorobą dziedziczną, natomiast podstawowym badaniem wykonywanym przy padaczce (epilepsji) jest EEG, widocznie to badanie musiała wskazywać istnienie choroby. Możesz nie odczuwać ataków padaczki, jednak komputer wykaże wyładowania w mózgu. Na epilepsję możesz zachorować w każdym wieku. Spróbuj się odwołać, ale nie wiem czy Ci to coś da, w tej chwili możesz iść na 6-m-cy zwolnienia lekarskiego, płacił będzie Ci ubezpieczyciel, a później próbuj na świadczenie rehabilitacyjne, w między czasie może wszystko się poukłada ewentualnie jeżeli jesteś młodą osobą spróbuj się przekwalifikować. Pozdrawiam Alicja
gość
11-03-2012, 18:35:47

sorki gość z 28,02,2012 ale w miedzy czasie położyłem się do kliniki neurologii i się zaczęło dziać. profesor który mnie przejął i zobaczył dotychczasowe dokumenty zaczął się śmiać aż mi było głupio cyt. Pana po prostu ta lekarka nie polubiła albo za mało pan dał. leżałem dwa tygodnie w klinice neurologii pod kamerą, zostałem zbadany od stóp po koniec głowy diagnoza - brak padaczki natomiast znaleźli zespół wazowowaganalny cy coś takiego i z tym się żyje do końca. jedynie co mi pozostało to walczyć z biurokracją .

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: