Reklama:

padaczka (3)

Forum: Padaczka

gość
27-08-2010, 15:48:34

mam pytanie,,mam 33 lata,w życiu miałem 2 ataki,i 3 kilka dni temu,byłem z synem w parku i nagle obudziłem się w szpitalu,,badanie EEG wykazało ,że mam zaburzenia,i padaczka może pojawiać sie co jakiś czas.po 2 dniach wyszedłem ze szpitala i lekarz nakazał mi branie depakiny chrono 500 2 razy dziennie-ale czuję się bardzo żle,jestem rozkojarzony,wszystko robię jakby wolniej,ciężko mi prowadzić samochód,,a o pracy to już w ogóle nie wspominam.Boję się,nie wiem czy to jest normalne,do tej pory prowadziłem dość szybkie życie,praca,dom,rodzina i piłka nożna w 3 lidze,proszę o odpisanie mi ,co mam robić,boję się odstawić ten lek,bo nie chcę żeby to się powtórzyło
gość
28-08-2010, 20:40:29

Po pierwsze dla własnego dobra powinnieneś zrezygnować z jazdy autem. Tymbardziej nie wozić dzieci bo nie wiesz, kiedy możesz mieć drugi atak.
Po drugie leków na padaczkę nie można samemu odstawić ponieważ może Tobie się zwiększyć ilość ataków.
Po trzecie idź lekarza i powiedz jak na ciebie działają te leki. Mnie też często mulą jestem zdekoncentrowana i ruszam się w zwolnionym tempie a biorę trochę inne leki ale też na padaczkę.
Pozdrawiam
Początkujący
09-11-2010, 22:21:49

23 listopada idę na badanie kontrolne,mam nadzieję za po tym okresie czasu dużo się zmieniło,,ale czuję się bardziej zmęczony,,,po tym badaniu napiszę co lekarz mi zaleci,,,,a tak w ogóle dzięki za odpowiedz,bo czuję się pewniej,,,,:

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: