Reklama:

padaczka skroniowa a depresja (8)

Forum: Padaczka

Początkująca
08-09-2011, 13:40:58

Mimo,ze biore leki antydepresyjne,ciagla mam nawroty depresji,jestem nia zmeczona,dodatkowe leki,chce poznac osoby,ktore maja padaczke skroniowa i borykaja sie z depresja,baia
Początkująca
08-09-2011, 15:53:03

Witaj. ja borykałam się z depresją koło roku. Najpierw byłam leczona różnymi lekami przeciwdepresyjnymi i chodziłam do psychologa, ale nie bardzo działało... Potem neurolog postanowiła zmienić mi leki na padaczkę i depresja minęła po niecałym miesiącu (pomimo, że nie brałam już nic na depresję) Może pogadaj z neurolog o tym, czy to leki mogą to u ciebie wywoływać...
Początkująca
08-09-2011, 17:20:46

Witaj,na padaczke i depresje choruje od dziecka,przetestowali juz na mnie wszystkie leki na jedna i druga chorobe,depresja wynika chyba z wewnetrznego pochodzenia/endogenna/i jest nieuleczalna,przeciwpadaczkowo jestem dobrze ustawiona,mam coraz mniej stanow pomrocznych,juz 4 lata nie bylam w psychiatryku,basia
Początkująca
08-09-2011, 17:20:58

Witaj,na padaczke i depresje choruje od dziecka,przetestowali juz na mnie wszystkie leki na jedna i druga chorobe,depresja wynika chyba z wewnetrznego pochodzenia/endogenna/i jest nieuleczalna,przeciwpadaczkowo jestem dobrze ustawiona,mam coraz mniej stanow pomrocznych,juz 4 lata nie bylam w psychiatryku,basia
gość
22-12-2011, 06:43:19

ja również mam padaczkę skroniową od prawie roku, zażywam ciągle leki antydepresyjne,zaliczyłam juz psychiatryk z powodu myśli samobójczych, ja już tego dłużej nie wytrzymam!!!!!podajcie może maila to pogadamy Ania
Początkujący
23-12-2011, 18:40:31

a ja mialem 3 napady w ciagu 2 dni i eh. jak zawsze, dziwne mysli temu wszystkiemu towarzysza. Ale lekow antydepresyjnych nikt mi nie przepisywal, aczkolwiek pare razy zastanawialem sie juz nad wizyta u psychiatry
Początkujący
23-12-2011, 18:40:31

a ja mialem 3 napady w ciagu 2 dni i eh. jak zawsze, dziwne mysli temu wszystkiemu towarzysza. Ale lekow antydepresyjnych nikt mi nie przepisywal, aczkolwiek pare razy zastanawialem sie juz nad wizyta u psychiatry
Początkująca
23-12-2011, 22:09:33

Widzicie, ostatnio gadałam z paroma osobami i zauważyłam, że niestety te dwie choroby często występują razem ;(
Masakra... Niedawno znów przechodziłam załamkę psychiczną, ale to na szczęście nie była depresja, tylko chwilowy 'gorszy nastrój'...

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: