Reklama:

padaczka pytanie/prosze o pomoc (3)

Forum: Padaczka

Początkujący
25-11-2010, 11:28:01

mam pytanie.. mam czasem dziwne uczucie.. w zyciu mailem 1atak padaczki dosc powazny:( teraz mam dziwne uczucie gdy w nocy jadę samochodem i widze czerwone światła.. albo np na dyskotece od swiateł tez.. czuje lęk i tak jakby drętwienie skóry, pożniej musze zamknac na chwle oczy i ból mija.. bardzo prosze o pomoc
głownie interesuje mnie co mam dalej robic i tak wogole to co mi moze dolegac.. bardzo prosze
gość
26-11-2010, 18:52:53

Witaj
Pierwszy krok to wizyta u neurologa, on powie Ci jakie badania masz porobić. Każdy zdrowy człowiek może mieć
1-2 ataki padaczki. Z tego co opisujesz może to być rodzaj padaczki ale nie wariowałabym i nie szukała na siłe
objawów. Pamiętaj neurolog, badania i dopiero diagnoza a póki co unikaj migających świateł i długiego siedzenia przed komputerem.
Trzymaj się
gość
27-11-2010, 14:54:01

Witaj , zgadzam sie z ososba, ktora sie wypowiedziala przede mna. Najpierw nalezy isc do lekarza, zrobic wszystkie badania, a potem dopiero sie martwic.

Zalecam rowniez nie prowadzic samochodu do tego czasu. Komunikacja w Polsce nie jest az taka tragiczna

Trzymaj sie i nie martw sie na zapas

pozdrawiam goraco

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: