Reklama:

padaczka po operacji tętniaka (6)

Forum: Padaczka

gość
09-06-2015, 18:53:54

dzień dobry,
jestem po operacji zaklipsowania tętniaka, (tętnica umieszczona w okolicach skroniowych dokładnie MCA), tętniak pękł w trakcie operacji, oprócz tego neurochirurg perforował torbiel podpajęczynówkową
po operacji podali mi keprę w dużej ilości w kroplówce a około 11 dni po powrocie do domu, wystąpił stan padaczkowy, straciłem przytomność i wystąpiły 3 napady padaczkowe pod rząd
jestem na neurotopie od tego czasu, oczywiście pod kontrolą neurologa, od operacji mija 10 miesięcy....czuję się OK, nie było żadnych napadów
szukam osób które mają właśnie tak wywołaną padaczkę, po operacji neurochirurgicznej, tak jak jestem w stanie pojąć że przy wycinaniu dużych guzów narusza się struktury mózgu tak nie potrafię zrozumieć skąd wzięła się padaczka w moim przypadku... ale może za mało wiem?
gość
09-06-2015, 18:55:07

miało być "około 11 dni po operacji"
gość
30-09-2015, 17:29:27

Witam, mój tato miał operację tętniaka mózgu ponad miesiąc temu, nadal jest na intensywnej .. ciągle coś, a teraz jeszcze padaczka..... bardzo prosiłabym o kontakt mailowy, jeśli to możliwe (lauraanicole11@hotmail.com) Z góry bardzo dziękuje !
gość
18-10-2015, 12:43:01

hej!!! u mnie odezwalo sie cos po 25 latach tz tyle minelo od operacji krwiaka na glowie!!! Pewnego pieknego poranka dostalem ataku ktory trwal 30min co oczywiscie skonczylo sie w szpitalu. Diagnoza irlandzkich lekarzy padaczka pourazowa, smiech na sali jak mozna postawic diagnoze bez przeprowadzenia badan.Oczywiscie dostalem leki na epi ktore zmieniaja moje zycie w koszmar.Dziwna sprawa jest to ze dostaje dziwnych skurczow nogi co jakis czas a przed atakiem skurcze sie nasilaja i sa bardzo czeste.... Czytalem o tak zwanych aurach ale to ponoc jest rzadkie zjawisko ...Moze ktos z was ma cos podobnego bardzo prosze o kontakt gdyz do wizyty z neurologiem troche czasu mi zostalo jach27@op.pl
Początkujący
10-11-2015, 14:49:00

czemu nikt nie wspomni o olejku CBD - yt i google
gość
11-11-2015, 09:40:40

Marku, czy wiesz coś więcej na temat tego olejku, czy jest dostępny w Polsce, jeżeli tak to gdzie?
Ponadto powiedz mi, jaką masz wiedzę na ten temat, czy jesteś lekarzem i w związku z tym propagujesz dany olejek? Czy znasz osoby, którym pomogł dany specyfik? Przy jakim rodzaju padaczki można go stosować?
Pozdrawiam

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: