Reklama:

Padaczka bezobjawowa (6)

Forum: Padaczka

gość
24-05-2018, 21:27:57

Hej,
co charakterystycznego można zauważyć w funkcjonowaniu osób ze zdiagnozowaną padaczką bezobjawową?
Co sprawia im trudność?
gość
25-05-2018, 06:47:52

Jak nie ma objawów to nie ma padaczki. Zapewne to jest padaczka zdiagnozowana na podstawie eeg. Tak się nie diagnozuje padaczki. Zle eeg mogą mieć zdrowi ludzie. Napisz coś więcej.
gość
25-05-2018, 23:28:29

Jeśli szukasz dobrego neurologa polecam https://ranking.abczdrowie.pl/
gość
20-06-2018, 09:34:34

Witam 42 lata mam problem 4 lata temu zmarla mi mama 3 lata temu tata do tego jeszcze hazard problemy finansowe nachodzenie wierzycieli i 1,5 roku temu rozwod z zona stres i obawy co dalej. 20 grudnia 2017 rano wstalem i bolały mnie troche mięśnie twarz wygladala jakby ktos mnie poobijal wiec udalem sie na pogotowie lekarz stwierdzil alergie w miedzy czasie okolo stycznia pogodzilem sie z żona na tyle ze zamieszkalismy razem po prostu dała mi szanse 24 marca obudzilem sie rano a tu pan doktor stoi nademna i mowi ze mialem atak padaczki wiec szpital badanie ekg w normie ct w normie bez zmian rezonas magnetyczny w normie bez zmian i eeg 2 razy robil tez bez zmian po 6 dniach wypis ze szpitala Rozpoznanie :Padaczka Zalecenia leki przeciw padaczkowe. 28 maja ta sama sytuacja budze sie rano a tu lekarz stoi nademna i od nowa badanie i w kazdym jednym badani nie zadnych zmian po trzech dniach wypis i co i znow w rozpznaniu padaczka a dodam jeszcze jedno ze przy zadnym z rzekomych napadow nie bylo moczenia się ani nie bylo przygryzienia jezyka. Gdzie ja mam sie udac zeby dokladnie mnie ktos zdiagnozowal bo w szpitalu nikt nie bierze nawet pod uwage moiego stresowego zycia co bylo
gość
20-06-2018, 19:24:24

A co mówi żona jak wyglądał atak? Podczas ataku nie każdy ma objawy jak moczenie czy pogryziony język. Jeśli ataki wystąpiły dwa może to świadczyć o padaczce. Najlepiej poszukaj dobrze go lekarza bo to bardzo ważne nawet jeśli będziesz musiał dojeżdżać trochę dalej to warto bo to podstawa.
gość
23-06-2018, 13:01:11

Tylko gdzie tego dobrego lekarza szukać moze ktos ma jakieś namiary na dobrego lekarza

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: