Reklama:

Padaczka a dyskoteka (4)

Forum: Padaczka

gość
20-03-2018, 18:27:33

Witam , chciałbym zapytać czy jest duże prawdopodobieństwo , że jak pójdę na dyskotkę dostanę ataku , nie mam określonej grupy padaczkowej , jest chory już na nią prawie 2 lata. Przyznam się piłem dużo alkoholu gdy byłem chory nie miałem żadnego ataku , siedziałem przy komputerze i słuchałem głośno muzyki bez żadnego ataku , nawet stosowałem "mini" światła dyskotekowe było okej nic mi się nie działo . Więc właśnie chciałbym zapytać czy jest duże prawdopodobieństwo że dostanę ataku na dyskotece xd? jeżeli oczywiście będę się bawił z głową co jakiś czas wychodził np. do toalety , odpocząć itd.?
Komentatorka
20-03-2018, 19:38:25

Bawił z głową, a piszesz że pijesz i wgl mając padaczkę. Kogo oszukujesz siebie? Dyskoteka nie jest wskazana światła mogą wywołać atak do tego alkohol będzie duszno i wgl. Bez sensu iść a później znaleźć się w szpitalu bo się chciało pobawic. Są inne fajne zeczy które można robić bez problemu będąc chorym. Oczywiście i tak zrobisz jak uważasz ale skoro pytasz widocznie sam masz wątpliwości i wiesz że to nie najlepszy pomysł.
Pozdrawiam.
[url=https://lilypie.com][img]https://lb2f.lilypie.com/bRB8p2.png[/img][/url]
gość
20-03-2018, 20:00:23

Od 2 lat robiłem wszystko " z głową " tzn nie piłem sam 0,5 tylko na spokojnie może z kumplem co miesiąc 0,5l xd od 2 lat nie byłem na dyskotece trochę się czuje zamknięty xd bo trudno trochę patrzeć jak inni mogą się napić np. piwa ja muszę wodę lub cole sorry cole nawet nie xd Sandra jak się bawić xD? siedząc przy wodzie i oglądając telewizor ? xd . Dlatego chcę się też wybrać na dyskotekę , bo ostatnio po badaniach eeg było wyszło mi , że jest okej. AAaaaa i na wypisie ze szpitala mama napisanę rozpoznania : G40.3 Uogólniona samoistna padaczka i zespoły padaczkowe xd
gość
26-03-2018, 12:52:06

Chcę tylko dodać , jak ktoś się boi iść na dyskotekę mając padaczkę to nie ma czego się bać :) wystarczy regularnie brać proszki które się ma zażywać i poprosić o wyjście na świeżę powietrze i będzie dobrze :) i najlepiej jak najmniej pić alkohol :)

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

Reklama:
Reklama:
Reklama: