Reklama:

OSTRZEGAM WSZYTKICH PRZED TYM NEUROLOGIEM!!!!! (5)

Forum: Neurologia - forum dla rodziny i pacjenta

gość
27-05-2013, 17:10:37

Witam wszystkich chciałabym ostrzec wszystkich przed neurologiem Łukaszem Jaskiem z Łodzi przy ul Podbipięty 3 Olechów. Lekarz nie kompetentny byłam u niego z wynikiem rezonansu odc szyjnego który już wcześniej konsultowałam z neurochirurgiem wynik- operacja a doktor Jasek wręcz mnie wyśmiał mówiąc że mój kręgosłup jest lepszy niż jego i że powinnam się bardziej zacząć leczyć pod kątem zdrowia psychicznego ponieważ wymyślam sobie choroby i dolegliwości mało tego jestem już po jednym zabiegu operacyjnym w odcinku lędźwiowym metodą DIAM, który też skomentował że był zbędny i że neurochirurgowi się chyba nudziło skoro mnie zooperował jestem po prostu w szoku jak można mieć takie podejście do pacjenta a raczej jego brak dodam że nawet mnie nie zbadał,jak dla mnie lekarz porażka szczerze odradzam i ostrzegam przed takiego typu lekarzami
gość
09-02-2022, 09:50:59

Ostrzegam byłam na prywatnej wizycie w gabinecie NZOZ po covidzie z bólami głowy, wysłał mnie do swojego brata psychologa po pierwszej wizycie, historie choroby zostawia w NZOZ bez zabezpieczenia, dane osobowe walają się po przychodni, ma do niej dostęp właściciel przychodni kolega. Brak profesjonalnosci.. Jest w Izbie lekarskiej nie wiem jakim cudem Panisko. Niech diagnozuje swoje koleżanki i swoich kolegów doktorków.
gość
12-02-2022, 01:16:46

O matko,nagłością to by Boże biedak bóg ktoś umarł przez takiego ignoranta. Przez do lekarza nie ida zdrowe osoby bez dolegliwości jeszcze neurolog. Dziewczyny szybko to nagłaśniajcie!!!!
gość
26-09-2022, 21:56:58

Lekarze was rozumu naucza Umiesz liczyć licz na siebie Szkoda pieniędzy na Prywatne wizyty jesteś poza systemem . a co do izby lekarskiej to taki związek zawodowy lekarzy i dba sie o interes lekarza chociaż nazywanie ich lekarzami to za dużo Zdrowia i powodzenia
gość
10-03-2023, 15:44:11

Również nie polecam. Wizyta trwała 5 minut. Lekarz zignorował moje problemy nawet nie zapytał od kiedy mam problemy z bólem głowy. Masakra

gość

Dopuszczalne formaty pliku graficznego: jpg, jpeg , png.

Rozmiar zdjęcia nie powinien przekraczać 0.6MB.

ZOBACZ INNE DYSKUSJE

Dziwne bóle głowy
Czesc! 2msc temu byłam na kontroli u ginekologa. Z wynikami krwi. Tam wyszła wysoka prolaktyna. Plus bóle głowy, problemy z oczami jakby ucisk i lekka mgła. Przez 3min tak mi się robi. W dodatku mrowienie/drętwienie lewej strony twarzy. Głowa boli mnie przedewszystkim na czubku ( ciemieniowej) ból nie jest ciągły.
gość
Proszę o pomoc
Dzień dobry mam pytanie czy to jest swardzenie rosiane
gość
Torbiel rathkiego lub plata tylniego
Ratunku!!! Bole glowy i oczu mgla przed oczami coraz częściej bole glowy,wymioty co drugi dzień... Zaraz się wykończę w oczekiwaniu neurologa a gdzie jeszcze rezonans... Torbiel od 4 lat
gość
Pieczenie skóry na pośladkach
Wys�any: Dzisiaj 12:07 Witam. Chciałabym opisać dolegliwość z którą borykam się od ponad 10 lat. Otóż podczas siedzenia zaczynają mnie boleć pośladki w okolicy guzów kulszowych. Ból jest tak nieznośny, że po kilku minutach muszę wstać z fotela czy też kanapy. Szukałam pomocy u specjalistów ze wszystkich dziedzin, niestety nikt nie potrafi zdiagnozować tej przypadłości. Neurolog przepisał mi Egzystę , którą systematycznie zażywam oraz Neurovit. Po kilku latach do tego bólu dołączyło pieczenie skóry w tych samych miejscach. Od ponad pół roku właściwie chodzę albo leżę na brzuchu. W tej chwili jestem pod opieką specjalisty w klinice leczenia bólu. Lekarz próbuje znaleźć przyczynę, prawdopodobnie jest to uszkodzenie któregoś nerwu w okolicy kręgosłupa lędźwiowego. Ale jak do tej pory bez efektów. Może ktoś z Państwa spotkał się z podobnym przypadkiem i mi pomoże. Pozdrawiam
Reklama: